Warrior: Nářezová ukázka na 2. řadu akční pecky podle námětu Bruce Lee je tady

Warrior: Nářezová ukázka na 2. řadu akční pecky podle námětu Bruce Lee je tady | Fandíme seriálům
Cinemax
Zobrazit dalších 12 obrázků
Ukázka má všechno. Výrazné postavy, nádherné dobové kulisy, skvělou kameru, intenzivní atmosférou, a především špičkovou a nápaditou akci.

První série drsné akční kriminálky Warriors, která své diváky zavádí do Chinatownu v San Franciscu v nehostinném 19. století, se opravdu povedla. Seriál od stanice Cinemax na motivy námětu od legendárního Bruce Lee (jeho dcera Shannon se ujala produkce), producenta Justina Lina (Rychle a zběsile 5, Star Trek: Do Neznáma) a Jonathana Troppera, tvůrce akční pecky Banshee, byla prostě trefa do černého. Fanoušci nemusí zoufat, druhá řada nás čeká už 2. 10. 2020 a plnohodnotná ukázka potvrzuje, že se máme na co těšit.  

Vrací se herci Andrew Koji, Kieran Bew, Celine Buckens, Olivia Cheng, Dianne Doan, Tean Jagger, Andrew Koji, Langley Kirkwood, Hoon Lee, Christian McKay a Joe Taslim. Již nedávno se druhá řada představila v krátkém teaseru, plnohodnotná upoutávka naše očekávání ovšem vynáší ještě výš.

Má prostě všechno. Výrazné postavy, nádherné dobové kulisy, skvělou kameru, intenzivní atmosférou, a především špičkovou a nápaditou akci. Bojuje se na pěsti i na nože, jednotlivě i skupinově. Párkrát nechá trailer vzpomenout na indonéskou akční pecku Zátah: Vykoupení. Posuďte sami, zda se ke druhé řadě necháte zlákat. V galerii pak najdete plakát a fotografie ze seriálu.

Zdroj: Comingsoonnet

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu