The Walking Dead: World Beyond: Podle prvních recenzí bude málo akce i hororu

The Walking Dead: World Beyond: Podle prvních recenzí bude málo akce i hororu | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 20 obrázků
Třetí seriál z universa Živí mrtví se kvapem blíží. Jsou tu nejnovější ukázky a první recenze novinářů. Máte se na co těšit?

Dříve veleúspěšný, dnes poněkud vyhaslý, přesto stále světoznámý seriál Živí mrtví (The Walking Dead) skoční po své jedenácté sérii. Fanoušci se ovšem nemusí bát, spin-off Živí mrtví: Počátek konce (Fear the Walking Dead) prozatím pojede dál, dočkáme se seriálu s Darylem a Carol, televizní antologie Tales of the Walking Dead a už 4. 10. 2020 dorazí nový spinoff The Walking Dead: World Beyond. Premiéra se neúprosně blíží, přinášíme vám tak nejnovější ukázky a shrnutí prvních recenzí.

Jak napovídají ukázky, The Walking Dead: World Beyond, který v původním komiksu vytvořil Robert Kirkman, představí postapokalyptický svět plný smrtících zombie očima teenagerů, kteří se narodili až po apokalypse. Starý svět tak neznají a od malička se učili, jak přežít. Konkrétně se zaměříme na dvě sestry, které se svými dvěma přáteli opustí bezpečí domova a vydají se na riskantní cestu. Budou pronásledovány těmi, kteří je chtějí chránit, i těmi, kteří jim chtějí ublížit. Seriál je příběhem o dospívání a transformaci v nebezpečné krajině, kde bude zpochybněno vše, co protagonisté dosud věděli o světě, i o sobě samých a navzájem. V hlavních rolích Alexa Mansour, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Annet Mahendru a Aliyah Royale.

Vybraní novináři viděli první dva díly a podělili se o své dojmy. Všichni se víceméně shodují, že jde o odvážný krok jiným směrem a seriál se od svých starších bratříčků opravdu liší. Zarytí fanoušci by měli být spokojení, o tragédii se rozhodně nejedná a seriál prozkoumává novou zajímavou část zombie universa. Mladí herci jsou dobří a jde cítit, že za seriálem stojí šikovní scenáristé. Záleží tak na vás, jak vám příběh o dospívání sedne. Někteří novináři jsou potěšeni, že se pozornost přesunula na dobře napsané postavy, jiní bědují nad absencí akčních a hororových scén. Těch je prý opravdu pomálu, takže jestli jdete primárně pro ně, ruce pryč. Pokud vás naopak zajímá příběh nelehkého dospívání v nelítostném světě plný překážek, ze seriálu budete nadšeni.

Na závěr se podívejte na trailery. Čtyřminutový First Look nabízí doposud nejobsáhlejší pohled na seriál, další dvě krátké ukázky naopak úderně lákají na napínavé dobrodružství. V galerii najdete nejnovější fotografie.

 

Zdroje: Tvweb, Comingsoon: III, Deofgeek, Cnet, Comicbook

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu