Helstorm: Plnohodnotná ukázka na horor od Marvelu je akční, i děsivá

Helstorm: Plnohodnotná ukázka na horor od Marvelu je akční, i děsivá | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Všechny oči jsou momentálně upřené na marveláckou minisérii WandaVision, ale již za necelý měsíc náš čeká jiný Marvel seriál.

Všechny oči jsou momentálně upřené na marveláckou minisérii WandaVision, ale již za necelý měsíc náš čeká jiný Marvel seriál. Helstrom sice nepatří do Marvel Cinematic Universe (MCU), ale vychází ze slavného komiksového světa. Jak si možná pamatujete, před časem bylo oznámeno že na streamovací službě Hulu, jejímž spoluvlastníkem je společnost Disney, bude k vidění hned několik marveláckých sérií. Postupem času došlo k jejich zrušení, ale hororový Helstorm přežil. A ve své druhé ukázce tasí vše, aby dokázal, že si zaslouží váš čas.

Helstorm nás zavede do velmi komplikované rodiny. Žena se zamilovala do zlého muže, bohužel si to uvědomila příliš pozdě a traumatická událost rodinu rozdělila. Její děti Daimon (Tom Austen) a Ana Helstrom (Sydney Lemmon) se musely se svým dětstvím vyrovnat velmi odlišným způsobem. Kvůli tomu se naprosto liší ve svých osobnostech a v pohledech na rodinné vazby. Sdílejí však jednu společnou věc, jejich otce, sériového vraha, od kterého zdědily dary a jedinečné schopnosti. Jako dospělí musejí překonat svůj komplikovaný vztah a využít talent k vystopování toho nejhoršího z lidstva.

Plnohodnotná ukázka láká převážně na dynamický vztah ústředních sourozenců, hororovou atmosféru, ponuré prostředí, krev a také akční scény. Seriál samozřejmě nedosahuje produkčních hodnot, kterými se budou ohánět nadcházející minisérie od Marvelu, ale lacině rozhodně nevypadá. Působivé scény v ukázce doplňuje zajímavý hudební podkres a jestli máte kromě Marvelu rádi i horory, tohle by mohl být váš šálek kávy. Seriál dorazí na streamovací službu Hulu 16. 10. 2020. V galerii najdete screeny z ukázky.  

Zdroj: Bloody-disgusting

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu