Přehled seriálů, které byly zrušené, a které naopak budou pokračovat

Přehled seriálů, které byly zrušené, a které naopak budou pokračovat | Fandíme seriálům
Showtime, FOX, HBO Max, Peacock
Zobrazit dalších 22 obrázků
Stanice a streamovací služby informují o obnovených a zrušených seriálech, jsou mezi nimi i vaši oblíbenci?

Na začátku září jsme ve vás v hromadném přehledu informovali o nespočtu seriálů, které se buďto dočkají další řady anebo naopak předčasně skončí. Uplynul necelý měsíc a my zde máme další přehled obnovených i zrušených titulů. U Netflixu jsme se na rozdíl od předchozího měsíce mnoha změn nedočkali. Jednou ze zásadnějších zpráv je zrušení fantasy seriálu Temný krystal: Věk vzdoru. Titul oplýval nádhernou loutkovou animací, která se ve filmech i seriálech již objevuje pouze sporadicky. Druhou novinkou u streamovacího giganta je oznámení druhé řady pro lifestylovou dokumentární sérii Goop Lab s Gwyneth Paltrow, ve kterém slavná herečka v rámci týmu své značky Goop zkoumá psychedelika, práci s energií a další kontroverzní témata ze světa wellness.

Velký přehled toho, které seriály byly v poslední době zrušené, a které pokračují
 

Nečekané ukončení potkalo i akční krimi Stumptown s Cobie Smulders v hlavní roli. Stanice ABC ohlásila zrušení seriálu poté, co ho na jaře obnovila pro druhou sérii. Původně se druhá řada měla začít natáčet v létě, avšak z důvodu koronavirové pandemie se tak nestalo. Uvidíme, zda seriál neodkoupí jiná stanice. Vyjma Stumptown, stanice ABC zrušila po první sezóně rodinnou komedii United We Fall.

ABC
Stumptown

Stanice Showtime obnovila dva ze svých seriálů. Šestá série byla potvrzena pro drama Miliardy v hlavní roli s Paulem Giamattim a Damianem Lewisem. Z páté série bylo letos odvysíláno pouze sedm epizod z celkových dvanácti. I za tímto krokem stojí situace kolem celosvětové pandemie. Showtime potvrdilo, že zbývajících pět dílů odvysílá až v příštím roce. Druhým obnoveným seriálem je dramatická série The Chi. Fanoušci seriálu se dočkají finální čtvrté série.  

Další novinky se týkají streamovací služby HBO Max. Rozporuplně přijatá sci-fi série Vychováni vlky od Ridleyho Scotta bude mít druhou řadu. U nákladného seriálu z produkce slavného režiséra se s dalšími sériemi jistě dopředu počítalo. Další novinkou je reboot Prolhaných krásek. Předělávku Pretty Little Liars aktuálně připravuje showrunner seriálu Riverdale Roberto Aguirre-Sacasa. Nová verze představí zcela nové postavy a dějové linky. Seriál bude zasazen do přítomnosti, dvacet let od tragických událostí původního PLL.

HBO Max
Vychováni vlky

Stanice HBO ohlásila, že uvede speciální díl Euforie, jenž bude zaměřen na téma koronavirové pandemie a to ještě před samotnou premiérou druhé série. Původně jsme měli druhou sezónu dramatického seriálu se Zendayou vidět již letos, avšak jako u dalších seriálů se i Euforie dočkáme kvůli pandemii až v příštím roce.

Novinky se udály i kolem nové streamovací služby Peacock od korporátu NBCUniversal. Peacock koupil práva na seriálovou adaptaci Mr. Mercedes dle románu Stephena Kinga. Zatím není zřejmé, jaké má Peacock se seriálem plány a zda chystá pokračování. Zatím bylo jen potvrzeno, že seriál bude na službě dostupný od poloviny října. Další novinkou od služby Peacock je chystaný reboot komediálního hitu Fresh Prince, který nastartoval kariéru Willa Smithe. Novinkou je oznámení druhé série ještě před odvysíláním první řady. Seriál s názvem Bel-Air zatím nemá stanovené datum premiéry.

Na závěr přinášíme pozitivní zprávy pro fanoušky oblíbených animovaných seriálů Griffinovi a Bobovy burgery. Oba seriály se dočkají dalších sérií. Stanice FOX odklepla 20. řadu pro Griffinovi a 12. a 13. sérii pro Bobovy burgery.

Zdroje: Slashfilm I, II, Deadline, Variety I, II, ComingSoon I, II, III, Collider, Screenrant I, II

Foto: HBO Max, FOX, Peacock

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Temný krystal

17.12.1982 | USA, Velká Británie
Fantasy
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu