Jim Parsons fanouškům přibližuje, jak se mu hrál sexuální predátor

Jim Parsons fanouškům přibližuje, jak se mu hrál sexuální predátor | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Jim Parsons zazářil v roli hereckého agenta Henryho Willsona, který si liboval v sexuálním obtěžování. 

Netflixovská minisérie Hollywood od Ryana Murphyho vypráví fiktivní příběh z továrny na sny, ve kterém kromě smyšlených postav figurují i reálné ikony americké kinematografie. Vedle známého režiséra George Cukora, první černošské herečky, která kdy dostala Oscara, Hattie McDaniel a asijsko-americké hvězdy Anny May Wong se v sérii představil i herecký agent Henry Willson, s tváří Jima Parsonse. Herec v rozhovoru pro Deadline promluvil o tom, jaké bylo hrát slizkého, a přesto zranitelného, sexuálního predátora, jakým Henry Willson byl a jaké bylo natáčet sexuální scény s hereckým kolegou Jakem Pickingen, jenž si zahrál Rocka Hudsona.

Hollywood: Některé intimní scény byly původně na hranici pornografie
 

„Příliš sexuálních scén jsem během své kariéry nehrál, takže na to nejsem zvyklý. Myslím, že si na to člověk asi ani pořádně nezvykne. Ale je vtipné, že jak šel čas na natáčení a měli jsme s Jakem hodně scén spolu, vybudovali jsme si dobrý vztah, takže když jsme se dostali k natáčení společné postelové scény, před kterou jsem mu ještě tancoval v ženských šatech, bylo to nakonec docela milé a velice zajímavé prozkoumávat tento aspekt herectví.“

Henry Willson je v seriálu vyobrazen jako lstivý, slizký a bezcitný manipulant, který je odhodlaný pro vlastní pověst udělat z Rocka Hudsona hereckou hvězdu, a nebojí se přistoupit k psychické šikaně. Willson byl v Hollywoodu jako agent skutečně znám jako sexuální predátor, kdy po otevření vlastní talentové agentury žádal od nadějných tváří sexuální vztah výměnou za publicitu a role ve filmech. Ve svých posledních letech se Willson potýkal se závislostí na drogách a alkoholu, s paranoiu a obezitou. Poté, co jeho homosexualita vyplula na povrch se od něj klienti začali distancovat. Seriál nabídl Henrymu alespoň nějaké vykoupení v podobě omluvy, kterou věnoval Rockovi za své jednání. „Není pochyb o tom, že předsudky společnosti, v níž Henry jakožto gay existoval, ať už ve světě jako takovém, ale i v Hollywoodu, živily jeho touhu po větší moci. Živily jeho stránku, která mohla být krutá, tajuplná a špinavá a došlo to až tak daleko, kdy začal lidem ubližovat. Plnou odpustku bych mu nenabídl, ale náš fiktivní příběh by ho mohl vykoupit,“ prozradil v rozhovoru Jim Parsons.

Pokud vás zajímá, do jaké míry se příběhy Hollywoodu zakládají na historii, pusťte si přiložené video: 

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu