Živí mrtví: Mohl by vzniknout také spin-off s Maggie

Živí mrtví: Mohl by vzniknout také spin-off s Maggie | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 12 obrázků
A jak to vypadá s filmy o Ricku Grimesovi?

Americká televizní stanice AMC má se svým seriálovým postapokalyptickým světem Živých mrtvých (The Walking Dead) velké plány. Na jednu stranu sice oznámila, že hlavní seriál skončí nadcházející jedenáctou řadou. Zároveň jsou ale také vysílané další dva seriály ze stejného světa (Počátek konce a nejnovější World Beyond) a již delší dobu se připravuje film (respektive možná rovnou filmová trilogie) o Ricku Grimesovi, hlavní postavě původních Živých mrtvých, který seriál před časem opustil. Bylo také oznámeno, že se připravují dva nové spin-off seriály, jeden se zaměří na postavy Daryla a Carol a druhý (zatím blíže nepředstavený) bude mít formu antologie.

A nyní herečka Lauren Cohan, představitelka Maggie, naznačila ještě další možnosti po skončení hlavního seriálu. Co by diváky poté mohlo čekat poodhalila v nedávném rozhovoru v pořadu Live with Kelly and Ryan. Nejdříve zmínila, že diváky pořád čekají dva nadcházející roky s Živými mrtvými a jejich prodlouženou závěrečnou řadou: “Pořád pro další dva roky co natáčet, takže to v televizi ještě bude výraznou dobu.”

K tomu následně ještě dodala: “Lidé jsou pořád tak hladoví pro naše celé univerzum, což je svým způsobem vzrušující, protože budou možnosti spinoffů… Nevím, jestli to už můžu říkat.” Zdá se tak, že Živí mrtví mají ještě další budoucnost otevřenou a zmiňované chystané budoucí projekty nemusí být vše, co diváky z tohoto univerza čeká. Mohli bychom se tak třeba dočkat spinoffu zaměřeného právě na Maggie?

Další novinka ze zombie světa Živých mrtvých se týká připravovaného filmu o Ricku Grimesovi. Jeho představitel, herec Andrew Lincoln, nedávno odpověděl na dotaz, jak to s ním vypadá v rozhovoru pro Collider. Lincoln odvyprávěl zážitek, při kterém narazil na jednoho fanouška. Ten si ale všiml, že je herec venku se svým synem, rozhodl se ho proto neoslovovat. Pouze když kolem Lincolna procházel, prohodil “Vrať se, Ricku,” na což herec odpověděl: “Pracujeme na tom.” Nejde tak o moc nových informací, pouze potvrzení, že se na projektu dál pracuje.

Níže si můžete pustit zmiňovaný rozhovor s Lauren Cohan. V galerii si pak prohlédněte fotky z finální epizody desáté série Živých mrtvých a fotky s postavou Maggie.

Zdroj: Collider, foto: AMC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu