The Mandalorian: Nová upoutávka je plná akce, ale drží karty blízko u těla

The Mandalorian: Nová upoutávka je plná akce, ale drží karty blízko u těla | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 9 obrázků
Kromě nových záběrů bylo odhaleno, na kdy se plánuje natáčení třetí série a zdali by tvůrci s námezdním lovcem natočili i celovečerní film.

Druhá řada The Mandaloriana bude pomalu klepat na dveře a tak je tady nová upoutávka. Ta sice nabízí mnoho nových záběrů, ale jinak se soustředí na známé postavy. Dokonce ani záporák Gideon se opět neukázal. Buď dorazí před premiérou ještě jeden trailer, jenž poodhalí z cesty námezdního lovce Dina Djarina a Baby Yody trošku víc, nebo si seriál schovává všechna překvapení na 30.10., kdy bude online na Disney+. Tak jako tak se traileru daří vnadit na druhou sérii skvěle. Upoutávku najdete níže, dále si můžete přehrát krátká proma.

Zatímco druhou sezónu dělí od premiéry několik dní, natáčení třetí řady by mělo začít ještě letos. Alespoň takhle si to představuje Jon Favreau, který třetí sérii v rozhovoru pro server Variety oficiálně potvrdil. Kamery by se měly spustit ve chvíli, jakmile se představitel hlavního hrdiny Pedro Pascal vrátí z Evropy, kde natáčí film The Unbearable Weight of Massive Talent s Nicolasem Cagem.

Favreau věří, že přizpůsobit se protokolům, které byly zavedeny v souvislosti s koronavirem, by pravděpodobně neměl být problém. K minimalizování rizika nákazy přispívá fakt, že štáb se skládá z malého počtu lidí, někteří herci mají na hlavách masky a helmy a scény se převážně točí v interiérech.

Favreau je také otevřený myšlence, že by se hrdina přesunul z malé obrazovky na filmové plátno, čemuž by se nebránil ani Pascal. To není poprvé, kdy něco takového slýcháme. Na druhou stranu herec dodal, že takhle to funguje natolik dobře, že by to nechtěl zničit jakoukoliv změnou. Tak uvidíme, jestli se někdy v budoucnu námezdní lovec celovečerního filmu dočká.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu