The Mandalorian 2: Jaká překvapení lze odhalit v dlouho očekávaném traileru

The Mandalorian 2: Jaká překvapení lze odhalit v dlouho očekávaném traileru | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 16 obrázků
První upoutávka na druhou řadu Star Wars seriálu před pár dny dorazila. Co všechno nám první záběry o dalším směřování seriálu odhalily? 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Loni si na Disney+ odkroutil premiéru první hraný Star Wars seriál s názvem The Mandalorian, jemuž se podařilo vzbudit velmi pozitivní dojem mezi fanoušky Hvězdných válek a dokonce získal i prestižní televizní ocenění. Druhá řada, jež dorazí 30. 10., je vyhlížena s velkou zvědavostí a vzrušením, které ještě narostlo s příchodem prvního traileru. Ten nastínil, jak se bude dál vyvíjet cesta a vztah mezi hlavní dvojicí. Námezdní lovec Din Djarin musí navrátit Baby Yodu jeho lidem, jak mu řekla v první řadě vůdkyně Mandalorianů, jejíž hlas zní na začátku upoutávky.

Lucasfilm

Zkraje traileru si můžeme všimnout, že vesmírná loď lovce není ve stoprocentně funkčním stavu. Z pravého motoru létají jiskry a dveře do nákladové prostoru jsou z neznámého důvodu otevřené. V dáli vidíme měsíc nebo planetu, kterou by mohla být Mon Cala. Ta je tvořena oceány a je domovem admirála Ackbara.

Lucasfilm

Stejně jako v první řadě dojde i tady na návštěvu několika planet. Jednou z těch známých má být opět Tatooine, jak napovídá prostředí a Tusken sedící na Banthovi.

Lucasfilm
Lucasfilm

Planeta pokryta sněhem a ledem může být Hoth, ale více hlasů mluví o Ilum, kterou po pádu Impéria později kompletně přetvořil První řád v superzbraň známou v Epizodě VII jako Hvězdovrah. Planeta je bohatá na kyber krystaly (mimo jiné "pohon" do světelných mečů) a shodou okolností se tam nacházel jeden z chrámů Jediů. Vzhledem k tomu, že Djarinův malý, ale šikovný pomocníček je citlivý na Sílu jako Jediové, mohlo by dávat smysl, že je pátrání po „rase nepřátelských čarodějů“, jak je nazval Djarin, zavedlo přímo tam.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu