The Mandalorian 2: Jaká překvapení lze odhalit v dlouho očekávaném traileru

The Mandalorian 2: Jaká překvapení lze odhalit v dlouho očekávaném traileru | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 16 obrázků
První upoutávka na druhou řadu Star Wars seriálu před pár dny dorazila. Co všechno nám první záběry o dalším směřování seriálu odhalily? 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
Lucasfilm

Mezi Mandaloriany a rytíři Jedi před tisíci lety vypukla válka, tudíž se dá čekat, že k nim Djarin nechová nejlepší sympatie a nemá velkou radost, že Baby Yodu musí svěřit zrovna jim. Zvláštní je, že když se o nich Mandalorian takhle vyjadřuje, vidíme v traileru neznámou ženu, kterou hraje profesionální wrestlerka Sasha Banks. Kolem postavy koluje spousta teorií, přičemž ta nejpopulárnější tvrdí, že Banks ztvárnila Mandalorianku Sabine Wren, o jejíž údajné přítomnosti v seriálu také neslyšíme poprvé.

Lucasfilm

Jelikož loď Razor Crest utrpěla poškození, které jí nedovolovalo hned tak rychle pokračovat v cestě, asi nezbylo Djarinovi nic jiného než cestovat s Baby Yodou po vodě. Znovu můžeme spekulovat, jestli se nejedná o zmiňovanou planetu Mon Cala, protože v záběrech hodně vidíme členy vodní rasy. Některá města byla postavena pod vodou a jiná nad hladinou. Planeta hrála klíčovou roli v galaktické občanské válce, její rozsáhlé loděnice poskytovaly některé z nejdůležitějších válečných lodí pro Povstaleckou alianci.

Lucasfilm

Ke slovu se dostanou i stíhačky X-Wing, jež můžou někam doprovázet Razer Crest, ale také to mohly být ony, kdo loď námezdního lovce poškodily. Křídla stíhaček přecházejí do útočné polohy, takže se někde poblíž pravděpodobně schyluje k nějakému leteckému souboji.

Lucasfilm

V jednom ze záběrů vidíme postavu na spídru, která má na zádech cosi, co vypadá jako jetpack. Ten už si Din Djarin zasloužil v předchozí sérii, takže to může být klidně on, nicméně někteří fanoušci se domnívají, že je to Boba Fett, jehož prozrazuje ikonická zbroj. Tomu by mohlo nahrávat obsazení Temuery Morrisona, který se má ve druhé řadě údajně objevit buď jako Boba nebo jako klonový voják Rex.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu