Přátelé: Kolik kávy oblíbená partička během deseti sérii vypila?

Přátelé: Kolik kávy oblíbená partička během deseti sérii vypila? | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit dalších 8 obrázků
Fanoušek spočítal, kolik šálků kávy vypili jednotliví členové party přátel z legendárního sitcomu. A kolik za  kávu museli za ta léta zaplatit. 

Americký sitkom Přátelé (Friends) je dodnes považován za nehynoucí klasiku televizní komedie a stále je nejen mezi skalními fanoušky předmětem diskuze. Parta nejlepších kamarádů se v seriálu nejčastěji schází v kavárně Central Perk a bloger Kit Lovelace si dal za úkol spočítat, kolik kávy během celých deseti sérií každá z šesti hlavních postav vypije.

Podle výpočtů, všechny hlavní postavy (počítáme tedy Rosse, Rachel, Monicu, Chandlera, Phoebe a Joeyho) vypily dohromady celkem 1 154 šálků kávy v průběhu deseti sezón (236 epizod). Pokud se podíváme na jednotlivé postavy, tak nejvíce šálků vypila Phoebe (Lisa Kudrow). Ta za celý seriál zvládla 227 šálků kávy (což je téměř jedna káva na epizodu) a dostala se na první místo před Chandlera (Matthew Perry), který by měl být kromě závislosti na nikotinu být závislý i na kofeinu. Chandler se ale umístil na druhém místě s 212 vypitými šálky kávy. Třetí místo patří Monice (Courtney Cox) se 198 šálky, Joey (Matt LeBlanc) vypil 191 a Ross (David Schwimmer) jich má na kontě 188. Na posledním místě je Rachel (Jennifer Aniston), která, navzdory tomu, že v Central Perk pracovala, vypila pouhých 138 šálků kávy.

Bloger si dal tu práci, že spočítal, kolik by mohla parta přibližně za kávu utratit. Kdyby šálek kávy stál 1,50 dolaru s přičtením dvacetiprocentního dýška, mohla parta za kávu v přepočtu utratit něco málo před dva tisíce dolarů. Bloger ovšem přiznává, že dolar padesát by i v devadesátých letech byla v New Yorku poměrně nízká částka za kávu, tudíž výsledná cena mohla být o něco vyšší. 

Bloger výsledky svého sledování zveřejnil na Twitteru: 

Zdroj: Kit Lovelace/Twitter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu