Rick a Morty: Pandemie podle tvůrců seriál pozitivně ovlivnila

Rick a Morty: Pandemie podle tvůrců seriál pozitivně ovlivnila | Fandíme seriálům
Adult Swim
Zobrazit dalších 14 obrázků
Jaké informace tvůrci prozradili k páté sérii Ricka a Mortyho?

Tvůrci superúspěšného animovaného seriálu Rick a Morty odhalili několik novinek k nadcházející páté sezóně a zdá se, že pandemie práci na seriálu nijak neomezila. Práci při covidové pandemii si pochvaloval spolutvůrce Dan Harmon na virtuálním festivalu Paleyfest 2020, kde se nechal slyšet, že pandemie vedla k více konzistentní a důkladnější práci na nové sérii. Přesněji řečeno, Harmon uvádí, že práce z domova je pro tvorbu Ricka a Mortyho neuvěřitelně výhodná, jelikož se všichni soustředí primárně na tento projekt, což vede k preciznější práci.

Rick a Morty: První pohled na 5. sezónu
 

Bohužel i přes pochvalnou reakci tvůrce na práci při pandemii stále není jasné, kdy se páté série konečně dočkáme. Alespoň ale známe pár nových informací k nadchzejícím dílům. V páté řadě se v jedné z epizod Morty zamiluje do nové ženské postavy a posune se dál od své první lásky Jessicy, do které byl zamilovaný od první série. Dále bude více rozvinuta postava klonu Beth, která sehrála důležitou roli ve finále čtvrté série. Zahrnutí naklonované Beth do děje páté sezóny není pro diváky příliš překvapivé, jelikož její účast v další sérii naznačila finální scéna čtvrté série.

Diváci si budou moci zkrátit čekání na další nášup Ricka a Mortyho prostřednictvím nové čtyřdílné komiksové série, která bude vydána 3. 2. 2021. Komiksová minisérie se bude jmenovat Rick and Morty: World's Apart a vydavatelství The Oni-Lion Forge Publishing Group slibuje, že se čtenáři dočkají jedněch z dosud nejdivočejších dobrodružství ožralého génia Ricka Sancheze a jeho úzkostného vnuka Mortyho. Vyjma ústředního dua sehraje v komiksové řadě důležitou roli i jejich dračí parťák, který byl představen ve čtvrtém díle čtvrté série s názvem Claw and Hoarder: Special Ricktim's Morty. Vyjma této komiksové minisérie se čtenáři mohou těšit i na další sešity z řad Rick and Morty Presents a Rick and Morty: Ever After. Níže se můžete podívat na animovaný kraťas Rick and Morty vs. Genocider.

Zdroj: Screenrant I, II, III, IV

Foto: Adult Swim

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu