Velký přehled toho, které seriály byly v poslední době zrušené, a které pokračují

Velký přehled toho, které seriály byly v poslední době zrušené, a které pokračují | Fandíme seriálům
TBS, Netflix, Apple TV+, FOX
Zobrazit dalších 33 obrázků
Stanice a streamovací služby informují o obnovených a zrušených seriálech, jsou mezi nimi i vaši oblíbenci?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Nedávno byl zrušen i seriálový spin-off Mizerů s názvem LA’s Finest. Seriál táhla ženská dvojice v podobě Jessicy Alby a Gabrielle Union. Seriál vznikl na platformě Spectrum Originals, která seriál zrušila s premiérou druhé série. Práva na seriál následně zakoupila stanice FOX, jež první sérii začala vysílat v září. Zřejmě ani u Foxů se sledovaností nebyli spokojeni, a tak se rozhodli seriál ukončit. Stanice Fox zrušila také sci-fi o umělé inteligenci NeXt a soap operu Filthy Rich. Oba dva seriály měly tak nízkou sledovanost, že ani v době, kdy televize mají kvůli pandemii nedostatek pořadů, nebyly z NeXt a Filthy Rich odvysílány všechny dokončené epizody. Sitcom Last Man Standing v ústřední roli s Timem Allenem (Kutil Tim) úspěšný byl, avšak jeho devátá řada bude poslední.

Dále služba Amazon Prime zrušila po první sezóně vysílání dobrodružné reality-show World's Toughest Race: Eco-Challenge Fiji, ve které účinkoval světoznámý dobrodruh Bear Grylls.

Spectrum Originals
LA’s Finest

Skvělou zprávu přinášíme všem fanouškům antologického seriálu Miracle Workers alias Nebe s.r.o. Po nebeské první řadě a středověké druhé sezóně se diváci dočkají třetí sezóny, ve které se podíváme do USA roku 1844. Ve třetí řadě se vrátí v ústředních rolích Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan a Karan Soni.

Další řady se dočká dramedy Dickinson. Apple TV+ oznámil třetí řadu v souvislosti s potvrzením data premiéry druhé řady na 8. 1. 2021. Datum premiéry fasuje i třetí sezóna Amerických bohů, kterou stanice Starz uvede 10. 1. 2021, a třetí série dramatu Yellowstone, jež streamovací služba Peacock uvede již 22. 11. Naopak zrušení se od Peacocku dočkala sci-fi série Brave New World. Stanice FXX oficiálně potvrdila dvanáctou sérii animovaného seriálu Archer a do animované podoby byl nově převeden také komediální krimi seriál No Activity. Seriál služby CBS All Access má za sebou tři sezony, které byly klasicky hrané. Čtvrtá sezona bude animovaná z bezpečnostních důvodů a kvůli úspoře.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Mizerové

07.04.1995 | USA
Akční, Komedie, Krimi, Thriller
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu