Seriály, které byly obnoveny po svém zrušení

Seriály, které byly obnoveny po svém zrušení | Fandíme seriálům
Warner Bros. Television/Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
K ukončování a následnému obnovování oblíbených seriálů došlo v poslední době hned několikrát..
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Star Wars: Klonové války

Ukončení se nevyhnulo ani tak velké značce jako jsou Star Wars, která si tento proces prožila u populárních animovaných Klonových válek. Ty se poprvé ukázaly v roce 2008 v nepříliš dobře přijatém celovečeráku, ve chvíli, kdy se dostaly na televizní obrazovky, se však velice rychle staly oblíbenou a chválenou show. Po pěti řadách byl seriál zrušen na kanále Cartoon Network kvůli tvůrčím neshodům s Lucasfilmem a následně se podíval na Netflix. Tam však vydržel pouze jednu sérii a podruhé a naposledy změnil svůj domov - tentokrát se odstěhoval na Disney+, kde ukázal svou poslední, sedmou, sérii.

Velký přehled toho, které seriály byly v poslední době zrušené, a které pokračují
 

Brooklyn 99

Terčem ukončování se ve skutečně velké části případů stávají kromě animovaných především komediální seriály. Jedním z nejznámějších případů se stal oblíbený Brooklyn 99 pocházející od tvůrců amerického Kanclu nebo Parks and Recreation. Výborný sitcom odehrávající se v policejním prostředí vysílala stanice Fox mezi lety 2013 a 2018. I přes chválu kritiků a diváků byl však nakonec zrušen.

Fanoušci na sebe však nenechali dlouho čekat a na sociálních sítích spustili bouřlivou kampaň na obnovení seriálu. Připojily se i známé celebrity v čele s Markem Hamillem alias Lukem Skywalkerem a během pár dnů show převzala NBC. V současné době se připravuje již osmá řada a nevypadá to, že by měl trhlý tým newyorských detektivů v nejbližší době zastavovat.

Zpátky do školy

Příběh skupinky dospělých studentů navštěvujících komunitní univerzitu se za dobu svého vysílání stal v podstatě kultovní záležitostí, která si díky svému velice originálnímu humoru dokázala najít oddané fanoušky. Právě ta stejná netradiční a velice sebeuvědomělá komediální stránka ale vedla rovněž k tomu, že seriál nebyl v žádném případě pro každého. Po pěti sezónách se tedy NBC rozhodla sitcom ukončit. Situaci však zachránil internetový portál Yahoo!, který uvedl závěrečnou šestou sérii, která se sice nedočkala tak dobrého přijetí jako ty předešlé, show však dokázala stále důstojně zakončit. Pro diváky kromě toho stále existuje naděje dlouho vysněného filmu.

Seriálů, které potkal stejný osud je samozřejmě celá řada. Za zmínku dále jistě stojí například Griffinovi, Firefly (v podobě filmu Serenity), Arrested Development, Sense8, Veronica Mars, Jericho a spousta dalších. U kterého ze zmíněných seriálů jste ze vzkříšení měli největší radost? Napište nám do komentářů.

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu