Alex Rider: Špionážní seriál říznutý atmosférou Kingsmanů

Alex Rider: Špionážní seriál říznutý atmosférou Kingsmanů | Fandíme seriálům
IMDb TV
Zobrazit dalších 16 obrázků
Podívejte se na trailer k sérii, co vypadá jako nepřiznané pokračování Kingsmanů s teenagery.

Platforma IMDb TV zveřejnila upoutávku ke špionážnímu seriálu Alex Rider. Seriál vznikl na motivy bestsellerové knižní série Anthonyho Horowitze. Akčně laděný thriller svým vzezřením i příběhem připomíná filmovou sérii Kingsman. Tvůrcem seriálu je britský scenárista Guy Burt, jenž pracoval na titulech Borgiové, Vražedné šifry či Riviéra.

Splinter Cell: Chystá se seriál podle známé videohry
 

V minutové ukázce se představuje hlavní hrdina Alex (Otto Farrant), kterého rekrutuje tajná britská služba. Agenti MI6 potřebují teenagera, který by z pozice studenta sledoval dění na vzdálené internátní škole Point Blanc. Z upoutávky je jasné, že tento počin se bude držet mnohem více při zemi než podobně ladění Kingsmani a bude určen především pro náctileté publikum. I přesto ovšem vypadají útržky akčních scén a thrillerové ladění příběhu vcelku dobře a trailer nás nalákal dát sérii šanci. Herecké obsazení dále doplňují Ronke Adekoluejo (Ready Player One), Brenock O'Connor (Hra o trůny), Vicky McClure (Broadchurch), Ace Bhatti (Bohemian Rhapsody) a Stephen Dillane (Hra o trůny).

Seriál byl v létě uveden na streamovací službě Amazon Prime a od 13. 11. bude dostupný zdarma na platformě IMDb TV. Platforma světoznámé filmové databáze je bohužel dostupná pouze pro diváky v USA a Amazon Prime z nějakého důvodu sérii do nabídky nezařadil. Na oficiální uvedení v Česku si tedy stále musíme počkat. 

Seriál má poměrně příznivé recenze jak z řad zámořských kritiků, tak diváků. Rotten Tomatoes hlásí průměrné kritické hodnocení 6.3/10 a divácké hodnocení 4.4/5. Na IMDbAlex Rider po třech a půl tisících hodnocení známku 7.5/10.

Zdroj: Screenrant

Foto: IMDb TV

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Kingsman - Tajná služba

13.12.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Komedie, Dobrodružný, Krimi
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu