Hra o trůny: Představitel Jojena Reeda nepotkal nikoho, komu se líbila finální řada

Hra o trůny: Představitel Jojena Reeda nepotkal nikoho, komu se líbila finální řada | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 9 obrázků
Thomas Brodie-Sangster stále neviděl půlku seriálu. Zároveň nepotkal nikoho, komu by se líbila finální řada. Promluvil také o konci své postavy. 

Britský herec Thomas Brodie-Sangster si v seriálu Hra o trůny zahrál postavu záhadného Jojena Reeda, který společně se svou sestrou Meerou doprovodí Brandona Starka na jeho pouti za nalezením Tříoké vrány. Brodie-Sangster do seriálu naskočil na začátku třetí série a vydržel až do finálové epizody čtvrté série, kde jej potkala smrt z rukou nemrtvých. Nedávno herec promluvil pro server NME a prozradil, že ani sledování čtvrté série ještě nestihl dokončit.

Dámský gambit: 5 důvodů proč si také pustit nejsledovanější minisérii Netflixu
 

„Skončil jsem někde v půlce čtvrté série. Nemám to kde sledovat a trochu jsem na to pak zapomněl. Nedávno jsem si říkal, že bych začal znova, protože to bylo skvělé,“ řekl herec a dodal, že si uvědomuje kvality seriálu, stejně jako si uvědomuje, jako moc selhala finální série. „Já jsem si sledování užíval a hodně lidí to mělo rádo. Kromě toho, že spoustě lidem se příliš nelíbila finální epizoda a finální řada. Zatím jsem nepotkal nikoho, kdo by ji chválil.“

Navzdory faktu, že herec ještě neviděl celé čtyři poslední řady, neúspěch té osmé zaznamenal. Finální sérii Hry o trůny se vyčítá příliš velká uspěchanost, špatný scénář plný nelogických rozhodnutí postav a špatných návazností, stejně tak jako přílišné soustředění na boj a trikovou akci namísto tradičního pletichaření. Thomas Brodie-Sangster tak může být rád, že jeho postava opustila dění v době, kdy byl seriál na kvalitativním vrcholu. Sám považuje scénu své smrti za poměrně komickou, ale do jisté míry i epickou.

„Jsem několikrát po sobě bodnut do stejného místa, což může vypadat trochu komicky, poté ale přiběhne moje sestra a zbaví mě utrpení podříznutím hrdla. Pak se ještě odnikud vynoří nějaká holka a hodí po mě Molotovem a já exploduji,“ popisuje smrt své postavy herec. Bez kontextu může taková smrt skutečně vyznít komicky, je ale nutné si vzpomenout, že byla součástí velice povedené akční scény.

Thomas Brodie-Sangster se kromě Hry o trůny objevil i v jiných zajímavých projektech. Nejvíce jej proslavila role Sama v romantické vánoční komedii Láska nebeská, diváci si jej oblíbili i v young-adult sci-fi trilogii Labyrint a výbornou roli si střihl i ve westernové minisérii od Netflixu Godless. Naposledy zazářil po boku Anyi Taylor-Joy v šachovém dramatu Dámský gambit (The Queen’s Gambit).

V jaké roli se vám tento britské herec nejvíce líbil? Hoďte nám názor do komentářů. V galerii si pak můžete prohlédnout screenshoty z jeho největších projektů. Samotnou smrt Jojena Reeda ve Hře o trůny si můžete připomenout v přiloženém videu. 

Foto: HBO, Netflix, Fox, Universal

Zdroj: MNE

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu