Nový Sex ve městě odhalí, co Carrie a spol. provádějí jako padesátnice

Nový Sex ve městě odhalí, co Carrie a spol. provádějí jako padesátnice | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 9 obrázků
Dodatečná série Sexu ve městě skutečně vznikne na HBO Max, co od limitované desetidílné řady můžeme čekat?

O Vánocích jsme vás informovali o tom, že HBO Max zvažuje limitovanou sérii Sexu ve městě, ve které by se vrátily všechny hrdinky až na představitelku Samanthy. Původní zprávy nebyly pouhými spekulacemi, jelikož o necelý měsíc později streamovací služba HBO Max oficiálně potvrdila návrat Sexu ve městě a sdělila k plánované desetidílné sérii pár podrobností.

Super drbna: Nová verze představuje jednotlivé charaktery na sérii fotografií
 

Nová kapitola ponese název And Just Like That… (A znenadání...) a z titulních postav se vrátí Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) a Miranda Hobbes (Cynthia Nixon). Herečka Kim Cattrall, jež hrála Samanthu Jones, se skutečně nevrátí. Cattrall se již několikrát nechala slyšet, že po šesti sezónách a dvou navazujících filmech bere svou úlohu v sérii za uzavřenou.

Chystaný návrat na HBO Max bude sledovat, jak trojice hrdinek po odbytí padesátky prochází láskou a přátelstvím. Desetidílná limitovaná série by měla mít půl hodinové epizody a produkce by měla začít v New Yorku koncem letošního jara. Zatím se hledá pro návrat Sexu ve městě showrunner. Vedoucí originálního obsahu pro HBO Max Sarah Aubrey k seriálovému návratu řekla: „Vyrostla jsem s těmito postavami a nemůžu se dočkat, až uvidím, jak se jejich příběh vyvinul v této nové kapitole, se vší upřímností, poctivostí, dojemností, humorem a milovaným městem, které je vždy definovalo.

Herečky Parker, Davis a Nixon sdílely zprávu o dlouho očekávaném pokračování na svých instagramových účtech v neděli 10. 1., včetně krátké upoutávky. Ve videu se střídají záběry z New Yorku s pohledem na obrazovku počítače, kde Carrie napíše „A znenadání…“ a „Příběh pokračuje.“ Oznamovací teaser si můžete přehrát níže.

Zdroj: Variety

Foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Sex ve městě 2

27.05.2010 | USA
Komedie, Drama, Romantický
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu