Jaro na Nově bude ve znamení premiéry seriálu Anatomie života, posledních dílů Ordinace a nové reality show

Jaro na Nově bude ve znamení premiéry seriálu Anatomie života, posledních dílů Ordinace a nové reality show | Fandíme seriálům
Nova
Zobrazit dalších 19 obrázků
Na co se diváci mohou těšit v nadcházejících dílech Ulice a Ordinace nebo v soutěži Tvoje tvář má známý hlas.

Stanice Nova zveřejnila jarní programové schéma. Diváci se mohou těšit na nový seriál z nemocničního prostředí Anatomie života, který jsme vám blíže představili v našem dřívějším článku nebo osmou speciální sezónu Tvoje tvář má známý hlas. Jsou tu také novinky k nekonečným seriálům a nové reality show. Nova si i přes rok 2020 udržela nejlepší podíl v souhrnné sledovanosti v České republice. V cílové skupině od 15 do 54 let se umístila v hlavním vysílacím čase na prvním místě s podílem 36,41 %. Předloni to bylo o půl procentního bodu více, konkrétně 36,94 %.

V karavanu po Česku: Aleš Háma doporučuje, kam vyrazit na výlet
 

V březnu Nova nasadí osmou sezónu populární show Tvoje tvář má známý hlas s podtitulem Šampioni. První změnou, kterou si diváci všimnou na první pohled, je dvojice moderátorů. Od první série provázel pořadem Ondřej Sokol a v sedmé sérii ho v moderování nahradil Vladimír Polívka. Speciální osmou řadu bude opět moderovat Ondřej Sokol spolu s Alešem Hámou, který v pořadu dříve učínkoval jako soutěžící a v loňské řadě byl protocem. Podtitul napovídá, že na rozdíl od předešlých ročníků se v osmé Tváři nedočkáme nových soutěžících, ale vrátí se ti nejlepší a nejoblíbenější soutěžící z minulých řad. Koho v nadcházející sezóně uvidíme zatím Nova nechce prozradit.

Nova
Tvoje tvář má známý hlas

Na podzim jsme vás informovali, že nekonečný seriál Ordinace v růžové zahradě po patnácti letech vysílání skončí. Poslední epizody pravděpodobně diváci uvidí během června, konkrétní datum Nova neuvádí. Během jara budou fanoušci opět sledovat příběhy svých hrdinů, jakými jsou Čestmír (Petr Rychlý) a Alena Mázlovi (Michaela Badinková), Běla Valšíková (Zlata Adamovská) nebo Bobo (Martin Zounar) a Heluš Švarcovi (Martina Randová). V posledních dílech se v Ordinaci představí i nové postavy, které ztvární Petr Čtvrtníček (Česká soda) a Pavel Kříž (série Básníci).

Nekonečná Ulice na začátku roku 2021 vstoupila do druhé poloviny své šestnácté sezóny. Nova v tiskové zprávě uvádí, na co se diváci v následujících dílech mohou těšit: „Lumír se bude vyrovnávat s odchodem milované partnerky a vypadá to, že se blýská na lepší časy. Magda se zamiluje a možná si dovolí žít život, který by si pro ni přála její maminka Zdenka. Marečkovi zažívají rodinné turbulence po narození miminka. Peškovy ovlivní záblesk minulosti v podobě chaty, kterou Amálka zdědí po zesnulém exmanželu. Bedřicha zklame Alice a Anča se zamiluje jako mladá holka. Klímovi se snaží se zvyknout na změny, které jim stěhování přineslo. Jana i Bára prožívají složité vztahy s muži, a navíc se chystají na finální bitvu se zákeřným Marešem.

Nova
Ulice

Premiérové díly představí i kriminálka Specialisté. Nové epizody zavedou tým kriminalistů pod vedením majora Strouhala (Martin Dejdar) na kliniku asistované reprodukce, mezi mafiány nebo mezi drogově závislé. Nova vsadí i v tomto roce na nové díly reality show Výměny manželek. Diváci se mohou těšit na to, jak si mladičká Káťa poradí v nestandardní rodině, kde v podstatě žije žena se dvěma muži, anebo jak zvládne svérázná Jana deset dní v nádražním domku v rodině bývalých bezdomovců. Dále Nova připravuje nové řady reality show Utajený šéf či Svatby na první pohled, kuchařské show MasterChef Česko či doku-reality Malé lásky.

Stanice Nova 2 ani v tomto roce neochudí diváky o reprízy komediálních seriálů Teorie velkého třesku, Dva a půl chlapa, 2 $ocky a Přátelé. Během jara Nova 2 uvede premiérovou sedmou řadu sitkomu Máma, která běžela na stanici CBS na přelomu roku 2019 a 2020. Premiérovou sérii uvede i stanice Nova Action, která představí dvacátou první řadu krimi Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti.

Nova
Případ mrtvého nebožtíka

Tuzemskou televizní premiéru si odbyde Pašerák od Clinta Eastwooda, jenž bude uveden během následujících měsíců na Nova Cinema. Z jarní filmové nabídky Nova Cinema mohou diváci dále vyhlížet snímky Sázka na nejistotu, Jumper, Láska na Kari, Sex ve městě či trilogii Pána prstenů. Stanice Nova během jara uvede hudební hit ověnčený čtyřmi Oscary Bohemian Rhapsody, osmý díl Rychle a zběsile, MumiiTomem Cruiesem, pokračování muzikálu Mamma Mia s podtitulem Here We Go Again, psychologický thriller Zmizelá od Davida Finchera a loňskou českou satirickou komedii Případ mrtvého nebožtíka.

Fanoušci nováckých seriálu a reality show mohou nové díly sledovat s týdenním předstihem na Voyo. Týden před televizní premiérou si mohou pustit Ordinaci v růžové zahradě 2, Specialisty, Výměnu manželek, nový seriál Anatomie života či premiérovou řadu Tvoje tvář má známý hlas. S pětidenní předstihem si můžete na Voyo pustit nové díly seirálu Ulice.

Zdroj: Nova

Foto: Nova

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Rychle a zběsile 8

14.04.2017 | USA, Francie, Kanada, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu