House of the Dragon: Nová Hra o trůny dostane stejnou hudební péči

House of the Dragon: Nová Hra o trůny dostane stejnou hudební péči | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 14 obrázků
Podaří se překonat skvělé hudební motivy ze Hry o trůny? Tvůrci o to usilují, najali stejného skladatele.

Fantasy seriál Hra o trůny se předloni dočkal svého závěru, ale to neznamená, že fanoušci tenhle svět draků, magie a válek, jenž si zamilovali, už na malé obrazovce nenavštíví. Ba naopak. Návrat podniknou prostřednictvím několika spin-offů, které mají vytvořit propojený svět jako to můžeme vidět třeba u Marvelu. Největší pozornost se věnuje House of the Dragon, jenž je v přípravách nejdál. Seriál se bude odehrávat tři stovky let před událostmi Hry o trůny a zaměří se na rod Targaryenů, z něhož pochází kupříkladu Daenerys. Premiéra se očekává během příštího roku.

House of the Dragon: HBO odhalilo premiéru a nevyloučilo další rozšíření
 

Na House of the Dragon se podílí několik jmen, které už mají zkušenosti ze Hry o trůny. Fanoušky by teď mohlo potěšit, že se o hudbu opět postará skladatel Ramin Djawadi, takže je tu šance, že spin-offem může zaznít několik povědomých motivů. Hudba u Hry o trůny byla hodně chválená a dokonce za ni skladatel získal dvě ceny Emmy. Zřejmě není důvod pochybovat, že i v House of the Dragon bude hudební doprovod v jeho podání patřit k tomu nejlepšímu. Kromě Hry o trůny složil dále Djawadi hudbu například k seriálu Westworld nebo filmům Iron Man a Pacific Rim. Letos bychom měli slyšet jeho práci ve fantasy komiksovce Eternals.

House of the Dragon připravuje stanice HBO jako prequel k mateřskému seriálu Hra o trůny. Tvorby seriálu se ujal Miguel Sapochnik, který se chopí režie některých epizod, ale společně s Ryanem Condalem napíše i scénář. Jako konzultant a producent se na projektu podílí i autor knižní přelohy George R. R. Martin. První série se dočkáme buď na konci toho roku nebo až v roce 2021.

Foto: HBO

Zdroj: The Wertzone

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu