Pravdivé lži: Ikonický akčňák dostane seriálové pokračování pod produkční záštitou Jamese Camerona

Pravdivé lži: Ikonický akčňák dostane seriálové pokračování pod produkční záštitou Jamese Camerona | Fandíme seriálům
20th Century Fox
Zobrazit dalších 9 obrázků
Pilotní díl seriálového pokračování Pravdivých lží od tvůrce seriálových X-Menů a režiséra čtvrtého Treminátora byl objednán.

Akční krimikomedie Pravdivé lži z roku 1994 dostane dlouho očekávané pokračovací v podobě seriálu. Stanice CBS objednala pilotní epizodu k sérii, jež se inspiruje akčním dítkem Jamese Camerona, v němž zazářil Arnold Schwarzenegger po boku Jamie Lee Curtis. To, že CBS objednala pilotní díl, automaticky neznamená, že se diváci seriálu dočkají, avšak tvůrčí a produkční zázemí dává tušit, že by mohla stanici dát zelenou celé první řadě.  

Velký Gatsby: Tvůrce Vikingů pracuje na velkolepém oživení literární klasiky F. Scotta Fitzgeralda
 

Na scénáři k pilotní epizodě momentálně pracuje Matt Nix, jež stojí za seriály Status: Nežádoucí a X-Men: Nová generace. Režie pilotu se ujme McG, který natočil mimo jiné snímek Terminator: Salvation a v posledních letech natočil pro Netflix hororové komedie Chůva na zabití a Chůva na zabití: Krvavá královna. Tyto dvě jména by sama o sobě stačila k tomu, abychom seriál před uvedením předem nezatracovali. Jenomže na seriál dohlíží z pozice producenta i autor původního snímku James Cameron, což očekávání automaticky zvyšuje. Cameron seriál produkuje spolu s původní producentkou Pravdivých lží Raei Sanchini skrze společnost Lightstorm Entertainment.

Režisér McG se seriálové Pravdivé lži snaží přivést na obrazovky od roku 2016, kdy dostal od společností 20th Television závazek k pilotní epizodě. Ovšem k natáčení nedošlo kvůli neschválení scénáře. Později v roce 2019, McG vzbudil ve fanoušcích naději, že by projekt mohl směřovat ke streamovací službě Disney+, kde v současné době pracuje na televizním remaku komedie Toma Hankse Turner & Hooch. Na place k remaku Turner & Hooch se McG setkal Mattem Nixem a následně spojili síly a představili svůj námět k Pravdivým lžím stanici CBS, jež jim prozatím schválila natočení úvodního dílu.  

Zápletku zatím neznáme, stejně tak nevíme, kdo si v seriálu zahraje ústřední role. O dalších zprávách vás budeme průběžně informovat.

Synopse původního filmu: Zvláštní agent Harry Tasker (Arnold Schwarzenegger) vede dvojí život. Plynule mluví šesti jazyky, je dobře vycvičen pro kontrašpionáž a pracuje jako mezinárodní špión pro vládní organizaci nejvyššího utajení, ale jeho žena Helen (Jamie Lee Curtis) už patnáct let věří tomu, že má za muže obyčejného nudného obchodníka s počítači. Harry má všechny schopnosti, prostředky a odvahu chránit svoji zemi... jen jestli dokáže ochránit také svoje manželství...

Zdroj: Deadline

Foto: 20th Century Fox

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Hehue | 14.02.2021 12:36
Já jenom čekám než se uráčíte napsat novinku o obsazení hlavních rolí do seriálu Last of Us od HBO místo takových kravin. :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Pravdivé lži

12.07.1994 | USA
Akční, Thriller
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu