Pobřeží moskytů: V napínavém thrilleru rodiče zavlečou děti do úprku před zákonem

Pobřeží moskytů: V napínavém thrilleru rodiče zavlečou děti do úprku před zákonem | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 16 obrázků
Před lety byl na útěku s rodinou Harrison Ford ve filmu, teď Apple nabídne delší, seriálovou verzi. Koukněte na trailer.

Čtyři roky po brilantním seriálu Pozůstalí se Justin Theroux vrací v ústřední roli na televizní obrazovky s drásavou minisérií Pobřeží moskytů (The Mosquito Coast), která je adaptací stejnojmenného románu jeho strýce, Paula Therouxe. Projekt byl ohlášen již v září 2019 a nyní streamovací služba Apple TV+ konečně přichází s první upoutávkou a datem premiéry. Úvodní ukázka je velice dobře stavěná a láká na útěk Threrouxe a jeho rodiny před životním nebezpečím.

Hutná detektivka Temný případ dostane od HBO úplně nový směr
 

Pokud se tvůrcům povede atmosféru upoutávky přenést do samotné sedmidílné série, tak se mají diváci nač těšit. Poutavý teaser si můžete přehrát na konci článku. Srdcový projekt si Theroux nezadaptoval sám, namísto něj se adaptovaného scénáře ujal tvůrce temné kriminálky Luther Neil Cross. Dobrodružný thriller sleduje cestu radikálního idealisty a geniálního vynálezce Allieho Foxe (Justin Theroux), který se svou rodinou opustil domov a z donucení se vydali do Mexika, když se najednou ocitli na útěku před vládou USA.

Román se dočkal filmové podoby v roce 1986 a hlavní roli zde ztvárnil Harrison Ford. Snímek ovšem nebyl divácky ani komerčně příliš úspěšný, takže seriálová adaptace by měla výsledný dojem pouze vylepšit. V dalších rolích se představí Melissa George (V odborné péči), Gabriel Bateman (Dětská hra), Logan Polish (Astronaut) či Kimberly Elise (Ad Astra). Mezi výkonnými producenty figuruje Rupert Wyatt, jenž se ujal režie úvodních dvou epizod. První dva díly uvede Apple TV+ dne 30. 4., zbylé epizody budou uváděny jednotlivě v týdenních intervalech.

Zdroj: Collider

Foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Pobřeží moskytů

26.11.1986 | USA
Dobrodružný, Drama
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu