HBO v ukázce představuje svou letošní nabídku očekávaných seriálů

HBO v ukázce představuje svou letošní nabídku očekávaných seriálů | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 21 obrázků
Podívejte se na trailer stanice HBO ukazující první záběry ze třetí série Boje o moc, hvězdami nabitý seriál Scenes from a Marriage či komedii The White Lotus.

Stanice HBO již klasicky láká na letošní seriálovou nabídku nadupanou upoutávkou, která odhaluje první záběry z očekávaných novinek i zajetých sérií. Z programové nadílky na sebe nejvíce pozornosti strhávají první záběry z hvězdami nadupaného dramatu Scenes From a Marriage, ve kterém se sešli v roli současného amerického páru Oscar Isaac a Jessica Chastain. Drama je inspirované švédským Bergmanovým snímkem Scény z manželského života z roku 1973.

HBO Max dorazí do Česka a na Slovensko později v letošním roce
 

Scenes From a Marriage se stejně jako švédský předchůdce zaměří na témata lásky, nenávisti, touhy, monogamie, manželství a rozvodu. Scénář i režii si vzal na starost izraelský tvůrce Hagai Levi (Aféra, Terapie). Dále ukázka představila první záběry z šestidílné komediální série The White Lotus, jež v rozmezí jednoho týdne sleduje návštěvníky a zaměstnance exkluzivního tropického resortu. Obsazení mimo jiných tvoří Alexandra Daddario, Steve ZahnConnie Britton (Smilf) či Jennifer Coolidge (Pravá blondýnka).

HBO dále ukázalo nové záběry ze sedmidílné detektivky Mare of Easttown, v níž si hlavní roli vyšetřovatelky zahrála Kate Winslet, a dobového sci-fi dramatu Josse Whedona s názvem The Nevers. Ze zajetých sérií se můžete podívat na první střípky ze třetí sezóny opěvovaného seriálu Boj o moc, páté řady komedie Nesvá, návratu seriálu V odborné péči, druhé série komedie Betty anebo jedenácté sezóny komediálního Larry, kroť se.

Zdroj: HBO

Foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu