Made for Love: S čipem v mozku se v černé komedii od manžela prchá těžce

Made for Love: S čipem v mozku se v černé komedii od manžela prchá těžce | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 19 obrázků
Matka z HIMYM se ocitá na útěku s čipem v mozku od svého majetnického manžela, podívejte se na upoutávku.

Po černohumorné Letušce dorazí na streamovací službu HBO Max absurdní romantická dramedie. Made for Love sleduje třicetiletou Hazel Green (Cristin Milioti). Hazel se ocitá na útěku po deseti letech vyčerpávajícího manželství s technologickým miliardářem Byronem Gogolem (Billy Magnussen). Brzy zjistí, že ji její manžel implantoval do mozku čip, který ji neustále monitoruje. Čip Byronovi umožnuje sledovat Hazel na každém kroku a sledovat emocionální data, zatímco se Hazel snaží získat zpět svou nezávislost. Hazel zprvu netušíc, že ji její manžel sleduje, uteče do rodného města ke svému stárnoucímu otci a vdovci Herbertovi (Ray Romano).

Letuška: Kaley Cuoco prozradila, co přinese 2. řada
 

Neotřelou synopsi dále rozvíjí nadupaný teaser, který dává tušit, že se na diváky řítí nevšední seriálový zážitek se solidním hereckým obsazením. Upoutávka odhalila, že si seriál odbyde premiéru v dubnu, ovšem přesné datum zatím nebylo upřesněno. Made for Love je inspirované stejnojmenným románem z roku 2017 od autorky Alissy Nutting. Předloha je popisována jako temný, absurdní a cynicky uštěpačný příběh o rozvodu a pomstě, který ilustruje, jak daleko jsou někteří ochotni zajít pro lásku a naopak, co jsou druzí ochotni udělat proto, aby ji zničili. O adaptovaný scénář se postaral seriálový tvůrce Patrick Somerville (Pozůstalí, Maniak). Režii deseti epizod si rozdělila trojice režisérek, jmenovitě S.J. Clarkson (Banshee), Stephanie Laing (Viceprezident(ka)) a Alethea Jones (Noc šílených matek).

Vyjma Cristin Milioti, Billyho Magnussena (Aladin) a Raye Romana (Irčan) si v seriálu zahráli Noma Dumezweni (Mělas to vědět), Augusto Aguilera (Too Old to Die Young), Raymond Lee (Prodigal Son), Dan Bakkedahl (Jednotky vesmírného nasazení), Brandon Morales (Venom). Made for Love je sice seriálem z dílny HBO Max, ale stejně jako v případě jiných seriálů této streamovací služby předpokládáme, že se čeští a slovenští diváci dočkají uvedení série na HBO Go.

Zdroj: TV Line I, II

Foto: HBO Max

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu