Let the Right One In: Demián Bichir si zahraje otce, který shání krev pro svou upíří dceru

Let the Right One In: Demián Bichir si zahraje otce, který shání krev pro svou upíří dceru | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 10 obrázků
Na televizní obrazovky míří nový upíří seriál v hlavní roli se slavným mexickým hercem Demiánem Bichirem.

Stanice Showtime objednala pilotní díl k upířímu seriálu Let the Right One In. Seriál se inspiruje stejnojmenným švédským románem z roku 2004 od spisovatele Johna Ajvida Lindqvista, který byl v roce 2008 adaptován do podoby celovečerního filmu s českým názvem Ať vejde ten pravý. Seriál sleduje otce Marka a jeho dvanáctiletou dceru Eleanor, jejichž životy se navždy změnily deset let zpátky, když se z Eleanor stala upírka. Eleanor od té doby žije uzavřená většinu času doma a ven chodí pouze v noci, zatímco se jí otec snaží poskytnut minimální množství lidské krve, které potřebuje k tomu, aby zůstala naživu.

First Kill: Emma Roberts chystá upíří seriál pro Netflix
 

Dle oficiální synopse nabídne Let the Right One In od počátku emočně nabité a děsivé ingredience, které překonávají očekávání sub-žánru s upírskou tématikou, a bude naturalisticky nahlížet na lidskou slabost, odhodlání a soucit. Seriál bude pokládat otázku na to, jak daleko byste byli schopni zajít, abyste zachránili své dítě, a zároveň zdali byste sami riskovali, že s z vás stane krvelačné monstrum. Role otce se zhostí mexický rodák Demián Bichir, známý ze seriálů The Bridge a Tráva nebo vedlejších rolí ve filmech Osm hrozných, Vetřelec: Covenant či hororu Sestra.

Kdo si zahraje Elenor zatím není známo. Showrunnerem seriálu je divadelní dramatik, scenárista a producent Andrew Hinderaker (Penny Dreadful), jenž k projektu řekl: „Série je jak milostným dopisem k původnímu filmu, tak příběhem, který je pouze naším vlastním.“ O režii pilotního dílu se postará Seith Mann, jenž má na kontě režii nespočtu jednotlivých epizod u seriálů jako Californication, Anatomie lži, Dexter anebo Ve jménu vlasti. Níže se můžete podívat na trailer k původnímu filmu.

Zdroj: TVLine

Foto: Warner Bros.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

1 | 23.03.2021 18:57
1
Vstoupit do diskuze

Související články

Ať vejde ten pravý

24.10.2008 | Švédsko
Drama, Horor
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu