Rebel: Seriál inspirovaný životem Erin Brokovich je tu s trailerem

Rebel: Seriál inspirovaný životem Erin Brokovich je tu s trailerem | Fandíme seriálům
ABC, Hulu
Zobrazit dalších 21 obrázků
Podívejte se na upoutávku k nové dramatické sérii, v níž Katey Sagal ztvární ekologickou aktivistku Erin Brockovich.

Stanice ABC uvede v dubnu kriminální drama Rebel inspirované životem ekologické aktivistky Erin Brockovich. O seriálu jsme vás informovali již v listopadu 2019. Od prvotního oznámení je jasné, že si právní a ekologickou aktivistku, jež se i bez titulu z právnické fakulty nebála postavit obří energetické korporaci, zahraje Katey Sagal. Sagal bude většina tuzemských diváků znát především díky roli Peggy ze sitcomu Ženatý se závazky. Za sérií stojí scenáristka a producentka seriálů Chirurgové, Station 19 anebo Shameless Krista Vernoff.

Gaslit: Aféra Watergate přivábila Julii Roberts a Seana Penna
 

O americké aktivistce natočil v roce 2000 Steven Soderbergh snímek Erin Brockovich v hlavní roli s Julií Roberts. Na rozdíl od celovečerního filmu, je seriál Rebel pouze inspirovaný životem Brokovich, takže se diváci dočkají kombinace skutečných událostí a fikce. Oficiální synopse seriálu zní: „Annie “Rebel“ Bello (Katey Sagal) je advokátní koncipientka bez právnického titulu. Annie je vtipná, chaotická, důmyslná a nebojácná žena, která se zoufale stará o záležitosti, za něž bojuje, a lidi, které miluje. Když se Rebel se svým odhodláním zapojí do boje, dokáže vyhrát téměř za každou cenu.

Obsazení dále doplní Andy Garcia, Abigail Spencer (Reprisal), John Corbett (Sex ve městě), Dan Bucatinsky (Skandál), James Lesure (Hodný holky), Tamala Jones (Castle na zabití), Sam Palladio (Nashville), Lex Scott Davis (První očista) a Ariela Barer (Runaways). Premiéra se uskuteční 8. 4. První řada obsahuje deset čtyřicetiminutových epizod. Níže se můžete podívat na oficiální trailer a v galerii si prohlédnout plakát a screeny z upoutávky.

Zdroj: TVLine I, II

Foto: ABC, Hulu

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

1 | 23.03.2021 18:51
1
Vstoupit do diskuze

Související články

Erin Brockovich

14.03.2000 | USA
Drama
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu