Teorie velkého třesku: Kaley Cuoco stojí o shledání po letech po vzoru Přátel

Teorie velkého třesku: Kaley Cuoco stojí o shledání po letech po vzoru Přátel | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 9 obrázků
Dočkají se i fanoušci střelené partičky vědců v budoucnu nové epizody?

Příval nových seriálů se především v loňském roce kvůli pandemii vcelku viditelně zpomalil, o to více se však roztrhl pytel s návraty starých známých projektů, které ke svým závěrům dospěly už před léty. Různých shledání po letech tady jen během minulého roku bylo několik – za zmínku stojí například sitcomy Zpátky do školy nebo Parks and Recreation. Tomuto přívalu speciálních epizod se vlastně nedá divit – mnoho lidí se v koronavirové době rádo obrací k nostalgii a kromě toho může být díky využití videohovorů produkce mnohem levnější záležitostí. Je tak pouze přirozené, že na nás čekají i další speciály, ačkoliv už s větší produkční hodnotou. Ten dlouhodobě nejprobíranější by letos již konečně měli přinést Přátelé, dost možná však do budoucna nebudou jediní.

Teorie velkého třesku: Podle Kaley Cuoco je dobře, že seriál skončil
 

Jistá jiskra naděje pro navrácení oblíbeného seriálu se nově objevila pro fanoušky Teorie velkého třesku. Můžou za to děkovat Kaley Cuoco, představitelce postavy Penny. Americká herečka se nedávno objevila v rozhovoru s britským deníkem Metro, kde prozradila, že se velice těší na již zmíněný speciál Přátel a že byla všemi deseti pro to, aby stejnou příležitost na znovushledání dostala právě i Teorie velkého třesku.

Na rozdíl od Přátel, kteří s novými epizodami nepřišli už 17 let, by však podle kalifornské rodačky měl sitcom o partě geeků ještě před tím, než se vrátí na obrazovky, počkat – od odvysílání finální epizody přece jen uběhly teprve dva roky. Cuoco by každopádně podle svých slov byla na natáčení speciálu rozhodně připravena a doufá, že by to samé platilo i o ostatních členech ansámblu. Tento postoj sice ještě žádným způsobem nezaručuje, že nová epizoda skutečně vznikne, je však povzbuzující vidět, že se na populární sitcom stále nezapomnělo.

Chtěli byste speciál vidět? Je to podle vás dobrý nápad? Napište nám do komentářů.

Zdroj: Metro UK

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Petra | 31.03.2021 12:51
Moc moc bych chtěla vidět pokračování, je to top seriál.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu