Lucifer: Ďábelská krimi pomalu spěje ke konci. Kdy se dočkáme nových dílů?

Lucifer: Ďábelská krimi pomalu spěje ke konci. Kdy se dočkáme nových dílů? | Fandíme seriálům
Warner Bros. Television/Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Víme, kdy se na Netflixu ukáže druhá polovina páté řady. Poslední sezóna mezitím definitivně ukončila natáčení.

Populární fantasy krimi Lucifer se již po několik let řadí mezi nejoblíbenější seriály na Netflixu a dokázalo si kolem sebe vybudovat poměrně širokou a věrnou fanouškovskou základnu. Před tou aktuálně stojí hořkosladké období. Na jednu stranu víme, že seriál pomalu ale jistě spěje k finále – už minulý rok jsme se oficiálně dozvěděli, že bude komiksový seriál definitivně zakončen šestou sérií, která pravděpodobně nebude daleko. Na druhou stranu se však fanoušci mohou těšit na příval nových epizod.

Kvůli produkčním komplikacím způsobeným koronavirovou pandemií byli tvůrci nuceni rozdělit pátou sezónu na dvě poloviny. Prvních osm dílů přistálo na Netflixu již loni v srpnu, na druhou polovinu však diváci dodnes čekají. Pozitivní zprávou je, že čekání již brzy pozná konce – Netflix nedávno odhalil, že bude druhá osmička epizod vydána již 28. 5. Po několikaměsíčních průtazích se tedy v podstatě jedná o už jen o chvíli.

Lucifer: Druhá polovina 5. řady se ukazuje v novém videu
 

Dříve či později se však pozornost logicky přesune k závěrečné sérii. I o té se nedávno vynořily nové detaily. Někteří z hlavních herců, konkrétně například Tom Ellis nebo Lesley-Ann Brandt, na svých sociálních sítích potvrdili, že na konci března úspěšně padla poslední klapka a natáčení Lucifera tedy dospělo do finále. Tvůrce samozřejmě ještě stále čeká několik měsíců v postprodukci, hlavní kus práce je však dokončen. Premiéra závěrečné sezóny se tedy pomalu ale jistě blíží, přičemž je dost možné, že se jí dočkáme ještě letos.

Smutnou zprávou pro fanoušky budiž, že se dočkají pouze střídmého množství epizod. Jeden ze showrunnerů seriálu Joe Henderson potvrdil starší zprávy o tom, že šestá řada přinese pouze deset nových dílů, tedy téměř o polovinu méně než ta pátá. Nezbývá něž doufat, že se tvůrčímu týmu podařilo menší kvantitu dohnat kvalitou.

Foto: Netflix

Zdroj: Wordballoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu