M.O.D.O.K.: Marvelovský animák o živoucím mozku odhalil hvězdné dabéry

M.O.D.O.K.: Marvelovský animák o živoucím mozku odhalil hvězdné dabéry | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Známe oficiální synopsi a datum premiéry.

Komiksový gigant Marvel již začal svou masivní seriálovou ofenzívu. Minisérie WandaVision sklidila veliký úspěch, The Falcon and The Winter Soldier se rozloučí s diváky příští týden a 11. 6. přijde Loki. Byla by ovšem škoda, kdybychom zapomínali na další chystané série. Mezi to nejzajímavější patří stop-motion animák M.O.D.O.K. od stanice Hulu. Tvůrci právě odhalili dabéry a diváci se mají opravdu na co těšit.

Titulní postavě svůj hlas propůjčí oblíbený komik a scenárista seriálu Patton Oswalt. M.O.D.O.K.ovu ženu nadabuje Aimee Garcia (Lucifer), jejich děti pak ztvární Ben Schwartz (Parks and Recreation) a Melissa Fumero (Brooklyn 99). Novým přírůstkem je Jon Hamm (Baby Driver), hvězda seriálu Šílenci z Manhattanu. Tento charismatický herec nenadabuje nikoho jiného než samotného Iron Mana. Robert Downey Jr. má tak důstojného nástupce, i když pouze animovaného.

Whoopi Goldberg (Sestra v akci) nadabuje Poundcakes, superhrdinku oplývající nadpřirozenou silou. Nathan Fillion propůjčí hlas Wonder Manovi a Billa Hadera (Barry) uslyšíme jako Angara the Screamera a The Leadera. Angar je sociální aktivista, jenž zvládne nadlidsky křičet a The Leader je geniální nadpřirozeně inteligentní padouch.

Tvůrci dále odhalili datum premiéry a oficiální synopsi. Všech deset epizod dorazí na Hulu 21. 5. 2021. Synopse: „Megalomanský superpadouch M.O.D.O.K dlouho následoval svůj sen o tom, že jednoho dne dobyde svět. Po letech neúspěchů a dalších neúspěchů v boji s nejmocnějšími hrdiny Země, M.O.D.O.K. konečně dostal svou zločineckou organizaci A.I.M. do hry. Zatímco se vůdce A.I.M. vypořádává se svým rozpadajícím se manželstvím a rodinným životem, musí čelit své doposud největší výzvě.“

Těšíte se na tento netradičně vyhlížející seriál? Rozepište se v diskusi. V galerii si můžete prohlédnout zveřejněné fotografie. 

Foto: Hulu

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu