M.O.D.O.K.: Co víme o novém marvelovském animáku o živoucím mozku

M.O.D.O.K.: Co víme o novém marvelovském animáku o živoucím mozku | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Nejnovější série z dílny Marvelu bude využívat techniku stop-motion a chlubí se krásně bizarní premisou.

Komiksový gigant Marvel aktuálně chystá poměrně masivní ofenzivu na televizní obrazovky. Všichni fanoušci netrpělivě vyhlížejí především minisérie spojené s filmovým vesmírem MCU, jako jsou WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier nebo Loki, byla by však škoda zapomínat na další série. Tou zřejmě nejzajímavější je aktuálně připravovaná novinka M.O.D.O.K., která by měla přinést podívanou, jaké se fanoušci Marvelu dosud nedočkali.

Seriál láká hned na několik zajímavých věcí. Tím možná nejdůležitějším je jeho samotný formát - tvůrci se totiž rozhodli přinést postavy na obrazovky pomocí techniky stop-motion, neboli fázové animace, kdy je před každým snímkem postavičkou ručně pohnuto. Tento přístup je v dnešním animátorském světě již poměrně velkou raritou, u některých tvůrců se však těší velké oblibě. Svými stop-motion snímky jako Psí ostrov nebo Fantastický pan Lišák proslul například Wes Anderson a nedá na ně dopustit studio Laika (Paranorman, Koralína).

Marvel konečně může připravit nové příběhy Punishera a dalších hrdinů z Netflixu
 

Druhou netradiční záležitostí je příběh. Jak už napovídá název, v jeho středobodu nalezneme M.O.D.O.K.a - klasického komiksového záporáka, který je v podstatě antropomorfním mozkem s robotickým tělem. Seriál by měl být věrný komiksové předloze, nabídne však i své vlastní příběhové prvky, jako je například balancování rodinného života s řízením zločinecké organizace. Projekt pak bude obecně satirou komiksů i komiksových filmů, v čemž by se měl podobat například LEGO Batmanovi.

Důležité slovo má při tvorbě oblíbený komik Patton Oswalt, který se kromě scénáře rovněž ujal hlavní dabérské role. Hlas M.O.D.O.K.ovy ženy Jolie si vzala na starost Aimee Garcia (Lucifer), jejich děti pak ztvární Ben Schwartz (Parks and Recreation) a Melissa Fumero (Brooklyn 99).

Dosud není zcela jasné, kdy se přesně dočkáme premiéry - stop-motion animace je totiž velice časově náročná. Podle Oswalta bychom se však měli show na platformě Hulu dočkat někdy na začátku roku 2021. V přiloženém videu si můžete pustit záznam z newyorského Comic-Conu, kde se rovněž objevují první záběry ze seriálu. V galerii pak mimo jiné naleznete zveřejněné fotografie.

Zdroj: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu