Flintstoneovi: Klasický animovaný seriál se dočká pokračování

Flintstoneovi: Klasický animovaný seriál se dočká pokračování | Fandíme seriálům
Hanna-Barbera
Navazující seriál z městečka Bedrock připraví Elizabeth Banks.

Rodinku Flintstoneových asi není třeba příliš představovat. Animovaný seriál je vlastně klasickou rodinnou komedií, kde zápletky vycházejí z rodinných vazem, pracovních starostí atd. Vtip spočíval v tom, že je děj zasazený do doby kamenné, kde jsou všechny zvyklosti moderní doby vykreslené prostřednictvím možností dané doby. Auto má nožní pohon, místo psa se venčí malý dinosaurus apod. Seriál vymysleli plodní autoři animovaných seriálů William Hanna a Joseph Barbera v roce 1960. Šlo o vůbec první animovaný seriál vysílaný v USA v hlavním vysílacím čase. Tehdy vzniklo celkem šest sérií a ústřední postavy se ještě mnohokrát vrátily v řadě další seriálů, ale i v celovečerních hraných filmech.

Velká část navazujících seriálů byla určených pro dětské dopolední vysílání, teď se však po letech Flintstoneovi vracejí do primetimu. Nový seriál se jmenuje Bedrock, podle městečka, v němž hrdinové žijí. Hlavní postavu je tentokrát Pebbles, dcera Freda a Wilmy Flintstoneových. Seriál bude pojednávat o tom, jak se jako mladá dospělá snaží začít kariéru, zatímco do města dorazí doba bronzová.

Výkonnou producentkou seriálu je Elizabeth Banks, jež také namluví Pebbles. Pilotní epizodu seriálu píše Lindsay Kerns (Jurassic World: Camp Cretaceous). Seriál vyrábí Warner Bros. Animation pro nedělní animovaný večer stanice Fox, kam patří například Simpsonovi nebo Griffinovi.

Foto: Hanna-Barbera

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu