Love and Death: Elizabeth Olsen jako vražedkyně se sekerou

Love and Death: Elizabeth Olsen jako vražedkyně se sekerou | Fandíme seriálům
Disney+
Marvelovská představitelka Scarlet Witch ztvární stejnou roli, jakou v konkurenčním projektu hraje Elisabeth Moss.

Elizabeth Olsen zářila začátkem letošního roku v marvelovce WandaVision, kde jako čarodějka Scarlet Witch dostala příležitost ztvárnit několik druhů komedie, hrozbu i osobní trauma. Napříště jí v té samé roli uvidíme v Doctoru Strangeovi 2. Nicméně kalifornská herečka nelení a chystá další projekt.

HBO ji obsadilo do chystané minisérie Love and Death (Láska a smrt). V příběhu na motivy skutečné události ztvární Candy Montgomery, ženu, která v 80. letech minulého století v Texasu zabila 41 ranami sekerou manželku svého bývalého milence a následně sehrála velké divadlo před soudem, aby se z násilného činu vyvinila. Minisérie vychází ze série časopiseckých článků a z knihy Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs, kterou napsali John Bloom a Jim Atkinson.

Seriál má silný tvůrčí tým, kdy scénář píše David E. Kelley a režíruje Lesli Linka Glatter. Kelley má za sebou bohatou televizní kariéru, je podepsaný pod Ally McBeal nebo pod Nemocnici Chicago Hope. V současné zlaté éře seriálové tvorby jej znovu ke hvězdám vystřelily Sedmilhářky a loni slavil úspěch také seriál Mělas to vědět. Na obou dvou seriálech Kelley spolupracoval s Nicole Kidman, která je producentkou také pro Love and Death. Lesli Linka Glatter je na Oscara nominovaná režisérka, kterou nejvíc proslavil seriál Ve jménu vlasti, ale podílela se také na Živých mrtvých nebo Pozůstalých.

Zajímavé je, že souběžně s Love and Death vzniká konkurenční projekt nazvaný jednoduše Candy. Ten připravuje streamovací služba Hulu. Připravují jej Robin Veith a Nick Antosca a do hlavní role byla obsazena Elisabeth Moss. Těžko říct, zda nakonec budou až k natáčení dotažené oba projekty, anebo jeden ustoupí. Látku už v minulosti zpracoval snímek z roku 1990 A Killing In A Small Town.

Titulní foto je ilustrační, ze série WandaVision (Marvel)

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

Alex | 04.05.2021 22:13
Ježiš to bude super. Už jen ze Elizabeth jsem nadšen
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu