Pam & Tommy: Lily James jako Pamela Anderson v ikonických rudých plavkách

Pam & Tommy: Lily James jako Pamela Anderson v ikonických rudých plavkách | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit další 4 obrázky
Herečka Lily James se v novém seriálu vtělila do Pamely Anderson naprosto přesně. A to i při ztvárnění její známé role v seriálu Pobřežní hlídka. Jsou tu fotky.

Chystaný seriál Pam & Tommy pojednává o bouřlivém vztahu herečky Pamely Anderson a bubeníka Tommyho Lee, primárně potom o tom, jak jejich soukromá erotická nahrávka unikla na veřejnost. Už první oficiální fotky ukázaly, že Lily James v roli Anderson vypadá naprosto přesně. Teď se objevily fotky z natáčení, kde je James zvěčněná v nejrůznějších polohách a z řady úhlů a podoba je stále neskutečná. Své dělají ikonické červené plavky, které Pamelu proslavily.

Fotografům se totiž podařilo zachytit to, jak štáb seriálu Pam & Tommy zreplikoval natáčení legendárního seriálu Pobřežní hlídka, v němž si Anderson zahrála plavčici C.J. Parker. Schválně koukněte dolů do galerie, jak věrně se podařilo slavnou záchranářku napodobit. Nabízí se otázka, zda bude Lily James točit jako Pamela jen nějakou anonymní scénu z pláže, anebo se štáb pokusí zreprodukovat nějaký klasický moment seriálu, třeba i se samotným Mitchem Buchannonem v podání Davida Hasselhoffa. Schválně dejte vědět do komentářů, pokud máte nějaký tip na to, kdo by si zhruba čtyřicetiletého Hasselhoffa mohl střihnout.

Pam & Tommy je osmidílná minisérie, jež pojednává o bouřlivém vztahu divokého páru, který se vzal teprve po 96 hodinách od seznámení. Pamela Anderson byla úspěšnou modelkou a herečkou, Tommy Lee bubeníkem metalové kapely Mötley Crüe. V centru pozornosti bude krádež jejich domácího erotického videa, jež elektrikář Rand Gauthier prodal distribuční firmě Internet Entertainment Group. S tou se manželé soudili a nakonec uzavřeli tichou dohodu, po které bylo video opět zpřístupněno veřejnosti. Zájem byl obrovský. V hlavních rolích Lily James a Sebastian Stan. Gauthiera ztvárnil Seth Rogen. Dále hrají Taylor Schilling, Andrew Dice Clay nebo Nick Offerman. Sérii napsali Rob Siegel a DV DeVincetis. Režíruje Craig Gillespie (Já, Tonya, Cruella).

Na titulní fotografii je Pamela Anderson (Pobřežní hlídka - NBC)

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu