Chlapec s parožím: Robert Downey Jr. představuje nový seriál

Chlapec s parožím: Robert Downey Jr. představuje nový seriál | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Krátký dokumentík přibližuje novou postapokalyptickou sérii Netflixu ze světa, kde se rodí zvířecí hybridy. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Během dneška se objevil ještě jeden nový trailer, přidáváme jej pod první video.

Před časem byl zveřejněný první trailer pro nový postapokalyptický seriál Sweet Tooth: Chlapec s parožím. V něm se podíváme do postapokalyptického světa, v němž se po záhadné pandemii začnou rodit hybridy lidí a zvířat. Hrdinou je malý chlapec s parohy na hlavě, který přijde o rodinu a vydává se na velkou dobrodružnou cestu. Nově bylo zveřejněno další video, krátký dokumentík, v němž promlouvají tvůrci seriálu.

Producenti Robert Downey Jr. a Susan Downey hovoří o tom, jak se jim zalíbila emocionální předloha, zároveň však chtěli zdůraznit elementy naděje a optimismu a poněkud potlačili temnější stránky komiksu, z nějž seriál vychází. Režisér a scenárista Jim Mickle četl komiks hned v době jeho vydání a okamžitě se do něj zamiloval. Autor předlohy Jeff Lemir si libuje, že Jim předlohu dobře pochopil a cítí se s ním v dobrých rukou. Největší radost pak má z nových elementů, které byly vymyšlené speciálně pro seriál a podle Downeyho přirozeně rozšiřují komiks. Video představuje také nové záběry přímo ze seriálu, který zatím vypadá jako příjemná podívaná pro celou rodinu. Uvidíme ji 4. června na Netflixu.

 Osmiepizodová série nazvaná Sweet Tooth: Chlapec s parožím nás zavede do blízké budoucnosti, kdy se po světě přehnal záhadný virus. Po jeho řádění se na Zemi začnou rodit hybridní lidé, kteří mají zvířecí rysy. Hrdinkou snímku je Gus, řečený Sweet Tooth, devítiletý kluk s parohy. Guse dosud vychovával jeho otec v přírodní rezervaci. Ale potom, co otec umírá, se Gus společně se samotářem Jepperdem vydává za dobrodružstvím do světa. Na dvojici čekají nečekaná dobrodružství, hledání pravého významu slova „domov“, setkání s dalšími hybridními dětmi a zodpovězení otázek jejich skutečného původu.

Autory seriálu jsou Jim Mickle a Beth Schwartz. Seriál je adaptací stejnojmenného komiksu od Jeffa Lemira. Producenty seriálu jsou Robert Downey Jr. a Susan Downey. V hlavních rolích Christian Convery (Gus), Nonso Anozie (Tommy Jepperd), Adeel Akhtar (Dr. Aditya Singh), Aliza Vellani (Rani Singh), Stefania LaVie Owen (Medvěd), Dania Ramirez (Aimee Eden), Neil Sandilands (General Abbot), Will Forte (otec) a James Brolin (vypravěč). Netflix seriál uvede 4. června.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu