Zaklínač: První kratičký teaser z 2. řady

Zaklínač: První kratičký teaser z 2. řady | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Chystá se WitcherCon, fanouškovská akce, kde budou představeny nové zaklínačské projekty.

Netflix v posledních dnech v rámci akce zvané Geeked Week představoval celou řadu svých chystaných novinek a došlo i na Zaklínače. Video je opravdu kratičké, záběry se v něm jen tak mihnou. Upoutávka se soustředí primárně na mladou Ciri (Freya Allan). V galerii také najdete nejnovější fotky. Krom toho jsme se dozvěděli, že 9. července proběhne WitcherCon, fanouškovská akce zaměřená na Zaklínače, kterou společně připravují Netflix a CD Projekt Red, firma, která připravuje Zaklínačovy videohry. Představeny budou nové projekty, jmenovitě například chystaný animovaný film Nigthmare of the Wolf. Akce bude internetová, takže se budou moci zúčastnit i místní fanoušci.

Z první série se v hlavních rolích vracejí Henry Cavill (Geralt), Anya Chalotra (Yennefer), Freya Allan (Ciri) a Joey Batey (Jaskier), dále MyAnna Buring jako Tissaia, Tom Canton jako Filavandrel, Lilly Cooper jako Murta, Jeremy Crawford jako Yarpin Zigrin, Eamon Farren jako Cahir, Mahesh Jadu jako Vilgefortz, Terence Maynard jako Artorius, Lars Mikkelson jako Stregobor, Mimi Ndiweni jako Fringilla Vigo, Royce Pierrseson jako Istredd, Wilson Mbomio jako Dara, Anna Shaffer jako Triss Merigold, Therica Wilson Read jako Sabrina.

Už dříve obsazení 2. řady rozšířil zástup dalších herců: Kim Bodnia jako Vesemir, Kristofer Hivju jako Nivellen, Yasen Atour jako Coen, Agnes Bjorn jako Vereena, Paul Bullion jako Lambert, Thue Ersted Rasmussen jako Eskel, Aisha Fabienne Ross jako Lydia a Mecia Simson jako Francesca. Showrunnerkou je Lauren Schmidt Hissrich. Zaklínač vychází z populární knižní ságy polského spisovatele Andrzeje Sapkowskiho. Předpokládá se, že druhou sérii seriálu Netflix uvede v letošním roce.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu