Too Hot to Handle: 2. řada v traileru opět slibuje opravdu „hot“ zábavu

Too Hot to Handle: 2. řada v traileru opět slibuje opravdu „hot“ zábavu | Fandíme seriálům
Netflix
Podívejte se na desítku lidí, která si tentokrát na Netflixu bude ledovat intimní partie, aby vydržela nesouložit pro peníze.

23. června se vrátí na Netflix zábavná reality show Too Hot to Handle. První řada divákům udělala radost před rokem, kdy jim zpříjemnila čas v obýváku během nejtužšího úvodní ho lockdownu. Jde o extrémně zábavný koncept, kdy je desítka atraktivních lidí zavřená do luxusního rezortu a soutěží společně o 100 000 dolarů. Hormony rozbouření dvacátníci se domnívali, že byli obsazení do klasické vztahové reality show, kde se od nich bude očekávat hlavně popíjení, hádky a randění. Jenže ouha. V téhle show platí přísný zákaz jakýchkoliv doteků erotické povahy a nadržená partička má „poznat svoje nitro“ a případně navázat vztahy na „hlubší úrovni“. Pokud soutěžící pravidla poruší, strhávají se jim tisíce z celkové výhry, na základě vážnosti prohřešku. To celé je doprovozeno zábavným, sarkastickým komentáře, který si ze soutěžících dělá srandu.

Trailer na druhou řadu odhaluje, že se dočkáme více téhož. Nová desítka soutěžících se nastěhovala do luxusního rezortu na karibských ostrovech Turks a Caicos. Vypadá to, že soutěžícím nakukali, že se hlásí do nějaké úplně jiné show, aby dopředu nevěděli, že budou mít zakázaný sex a bylo to pro ně nepříjemným překvapením. Ve druhé řadě vystoupí soutěžící ze Spojených států, Anglie, Kanady, Francie a Nového Zélandu, takže se můžeme těšit na mix nejrůznějších povah a přízvuků. První čtyři epizody uvidíme 23. června, ty zbývající potom o týden později, 30. června.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu