Monsters at Work: Trailer na pokračování Příšerek s.r.o. dorazil

Monsters at Work: Trailer na pokračování Příšerek s.r.o. dorazil | Fandíme seriálům
Disney+
Zobrazit dalších 15 obrázků
Seriál od Disneyho odhalí, co se dělo po animáku Příšerky s.r.o.

Po dvou letech od oznámení příprav na seriálu ze světa pixarovky Příšerky s.r.o. jsme se konečně dočkali traileru, který odhaluje nového protagonistu, návrat starých známých i nástin děje. Seriál Monsters at Work uvede streamovací služba Disney+ již na začátku července, a tak je třeba potenciální diváky patřičně zaháčkovat.

Na Netflixu vzniká seriálové zpracování francouzského fenoménu Asterix a Obelix
 

Monsters at Work se odehrává den po finále celovečerního filmu z roku 2001. Tedy den poté, co se společnost Monsters Inc. od základů změnila a namísto strašení ratolestí získává energii tím, že děti rozesmívá a baví. Série sleduje novou postavu, která se ve filmech s Příšerkami doposud neobjevila. Tylor Tuskmon odpromoval jako nejlepší ze třídy na Monsters University a přišel se ucházet o pozici strašáka, jenomže okamžitě po příchodu do firmy zjistí, že se společnost změnila a namísto strašáků je zčistajasna zájem o klauny a baviče. Tylor se zprvu musí spokojit s profesí technika a od základů se naučit, jak se stát profesionálním bavičem.

Devizou seriálu je návrat oblíbených postav v čele s Mikem a Sullym. Obě postavy stejně jako v případě celovečerních filmů nadabovali Billy Crystal (The Comedian) a John Goodman. Upoutávka zčásti sází právě na návrat známých postav, ale měli byste počítat s tím, že se bude jednat o vedlejší postavy, které se pravděpodobně v každém díle neobjeví. Nového hrdinu Tylora namluvil Ben Feldman (Superstore). Dále v seriálu uslyšíme hlasy Mindy Kaling, Bonnie Hunt, Henryho Winklera (Barry), Lucase Neffa (Carol's Second Act), Alanny Ubach (Coco), Johna Ratzenbergera (Frčíme) anebo Jennifer Tilly (Chuckyho kult).

Bohužel trailer, jak se dalo očekávat, odhaluje, že animace se nevyrovná dvojce Příšerek z roku 2013. Z ukázky se rozdíl alespoň nejeví tak patrný jako v případě série Jak vycvičit draka, kdy seriál pro děti vypadal znatelně hůř než filmová série. I tak působí rodinný titul Monsters at Work vcelku dobře a minimálně fanoušky série a menším dětem by mohl udělat radost. Premiéra se uskuteční 2. 7. V galerii pod článkem najdete oficiální plakáty a promo fotografie.

Zdroj: Collider

Foto: Disney+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Příšerky s.r.o.

28.10.2001 | USA
Komedie, Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu