Boj o moc: Lahůdka HBO představuje 3. řadu v první upoutávce

Boj o moc: Lahůdka HBO představuje 3. řadu v první upoutávce | Fandíme seriálům
HBO
Jeden z vůbec nejlepších seriálů posledních let se vrátí na obrazovky už letos na podzim.

V současnosti řada stanic a streamovacích platforem sází na známé značky, takže vznikají nová pokračování, návraty po letech, remaky, adaptace knih, komiksů, videoher či filmů. HBO vždy bylo schopné vyvíjet silné nové seriály z vlastní líhně. Patří sem i Boj o moc (Succession), perfektní satirická černá komedie z prostředí mocného rodinného klanu, který mezi sebou i s okolím neustále bojuje o moc, peníze a vliv. Jesse Armstrong seriál vytvořil už v roce 2018, od kdy sbírá skvělé recenze a nejrůznější ocenění. A naštěstí si vede dobře i u diváků, protože prozatím s každou další epizodou perfektně zraje.

Bohužel, kvůli pandemii jsme si na třetí řadu museli počkat celé dva roky. Konečně dorazí letos na podzim. A díky tomu jsme se dočkali také prvního teaseru. Ten naznačuje, co se dělo po napínavém finále druhé řady. V tom se Kendall (Jeremy Strong) definitivně postavil proti svému otci, když vystoupil před média a přislíbil odhalit jeho špinavé praktiky. Z finální scény nebylo zcela zřejmé, zda je Logan (Brian Cox) na zrádce ve vlastních řadách čistě naštvaný, nebo je přinejmenším zčásti hrdý, že se ze syna konečně stal takový dravec, jakého se z něj vždy snažil vychovat. Tak či tak je z ukázky patrné, že další boje budou líté.

V závěru druhé řady se mohlo zdát, že Kendall stojí proti zbytku rodiny, vypadá to však, že situace opět nebude tak přímočará. Shiv (Sarah Snook) se možná nerozhodne ani pro jednu stranu, ale má vlastní ambice. Roman (Kieran Culkin) jako vždy krouží kolem a krysy Greg (Nicholas Braun) a Tom (Matthew Macfadyen) jsou plně zaměstnaní škorpením mezi sebou.

Odklad třetí řady má alespoň jedno pozitivum: Seriál s námi vydrží o něco déle. Podle producentky Georgie Pritchett totiž showrunner Jesse Armstron rozhodně nechce točit víc než pět sezon, ale ideálně by se mu líbilo, kdyby měl seriál pouze čtyři.

Foto: HBO

Zdroje: The Times

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu