Only Murders in the Building: Ukázka láká na kriminální komedii se Selenou Gomez

Only Murders in the Building: Ukázka láká na kriminální komedii se Selenou Gomez | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Trojice nadšenců do kriminalistiky se rozhodně prohledat byt, kde byl zavražděn společný soused. Ukousnou si ale příliš velké sousto.

Služba Hulu se pochlubila půlminutovým trailerem na komediální krimi seriál Only Murders in the Building, který vedle sebe po dlouhé době představí dlouholeté přátele, kolegy a slavné komedianty Steva Martina (Růžový panter, Dvanáct do tuctu) a Martina Shorta (Čestné slovo, Vnitřní vesmír). Apelovat na mladší publikum bude zpěvačka a herečka Selena Gomez (Kouzelníci z Waverly, Hotel Transylvánie). Trojice si zahraje obyvatele bytového domu na Upper West Side, kde je zavražděn jeden ze sousedů. Hlavní hrdinové jsou nadšenci do kriminálních případů a rozhodnou se místo činu na vlastní pěst prozkoumat. Zde je oficiální synopse k seriálu:

Welcome to Flatch: Ze Stifflera je kněz, aneb seznamte se s novou komedií
 

Z tvůrčí mysli Steva Martina, Dana Fogelmana a Johna Hoffmana přichází komediální krimi série pro všechny. „Only Murders in the Building“ sleduje tři jedince (Steve Martin, Martin Short a Selena Gomez), kteří sdílí vášeň pro skutečné trestné činy a nyní se k jednomu sami nachomýtnou. Za záhadným úmrtím v jednom z bytů v Upper West Side vidí trojice vraždu a využije své znalosti z oblasti krimi, aby případ vyřešila. Když natáčí podcast v rámci dokumentace případu, začnou odhalovat tajemství budovy, kde žijí, která se táhnou roky do minulosti. Ještě výbušnější budou ale lži, kterými se vzájemně krmí. Trojice si brzy uvědomí, že vrah pravděpodobně žije mezi nimi. Musí tedy včas rozluštit všechna vodítka, než bude pozdě.

Vedle Shorta, Martina a Gomézové se v seriálu představí i Aaron Dominguez a Amy Ryan. Steve Martin se na projektu podílel jako scenárista a tvůrce vedle Johna Hoffmana (Hledání, Grace a Frankie).  

Steve Martin a Martin Short se poprvé střetli v americké komedii Tři amigos z roku 1986 a stali se z nich nerozluční přátelé. Společně následně pracovali na filmech jako Hlava rodiny (1991) a Hlava rodiny 2 (1995), nebo Princ Egyptský (1998). Jejich další spolupráce přichází po vín než dvaceti letech.

Premiéra seriálu Only Murders in the Building je stanovena na 31. srpna tohoto roku.

Podklady a foto: Hulu

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu