Masters of the Universe: Populární He-Man se tento týden vrátí na Netflixu

Masters of the Universe: Populární He-Man se tento týden vrátí na Netflixu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Kevin Smith přivedl k životu nové příběhy z fantasy světa plného magie, mečů a monster. Mrkněte na trailery, seznamte se.

Masters of the Universe v 80. letech vznikli jako akční panáčci od firmy Mattel. Následoval stejnojmenný animovaný seriál, jenž pojednával o princi Adamovi, který se dokázal na přání měnit ve válečníka zvaného „He-Man“. He-Man byl poslední nadějí pro Eternii, magické království, které ničil zlý Skeletor. Koncem 80. let vznikl na motivy značky celovečerní film, kde hlavní roli hrál Dolph Lundgren.

Po letech nečinnosti, kdy se často mluvilo o natáčení dalšího hraného filmu (a nikdy z toho zatím nic nebylo) se látky chopil Netflix, který připravil další animovaný seriál, který se jmenuje Masters of the Universe: Revelation. Prvních pět epizod dorazí už tento pátek, 23. července. Z pozice producenta na seriál dohlédl Kevin Smith a obsazení také vůbec není špatné. Chris Wood promlouvá jako prince Adam / He-Man, Mark Hamill jako Skeletor, Sarah Michelle Gellar jako Teela, Lena Headey jako Evil-Lyn, Alicia Silverstone jako Queen Marlena, Henry Rollins jako Tri-Klops, Steven Root jako Battle Cat, Alan Oppenheimer jako Moss-Man, Griffin Newman jako Orko, Jason Mewes jako Stinkor nebo Justin Long jako Roboto.

Nová synopse o seriálu říká: V pokračování klasiky z 80. let musí Teela a její nečekaní spojenci zabránit konci vesmíru, který hrozí po strašlivé bitvě, jež rozdělila Eternii.

Starší synopse byla o něco sdílnější: Seriál nabídne oblíbence jakými jsou He-Man, Orko, Cringer a Man-At-Arms, příběh pak naše hrdinné bojovníky a strážce hradu Grayskull postaví proti Skeletorovi, Evil-Lyn, Beast Manovi a zákeřným legiím z Hadí hory. Zuřivá závěrečná bitva navždy poznamená Eternii a je úkolem Teely, aby vyřešila tajemství ztraceného Meče síly a to velmi rychle, aby bylo možno zabránit konci vesmíru! Její dobrodružství pak konečně odhalí tajemství Grayskullu.

P

odklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu