Clickbait: Unesený manžel je možná daleko víc viník než oběť

Clickbait: Unesený manžel je možná daleko víc viník než oběť | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Netflix v čerstvém traileru představuje svůj nový mysteriózní thriller.

Příznivci vyšetřovatelských příběhů s výraznou psychologizací postav si můžou v kalendáři zakroužkovat 25. srpna, kdy Netflix přinese seriálovou novinku Clickbait. Ta zajímavým způsobem tematizuje starou známou pravdu o tom, že toho o svých bližních možná víte podstatně míň, než si připouštíte.

Spouštěčem příběhu je únos Nicka Brewera, manžela a otce, který dosud žil zdánlivě obyčejným životem. Místo standardního policejního vyšetřování se kolem situace rozhoří značný humbuk, když se online začnou objevovat videa s vězněným Nickem. V těch se unesený muž zdánlivě doznává ke zneužívání žen. Je to pravda a tohle je pomsta? Nebo je to celé zvrácená hra únosce? Nebo snad nedorozumění? Aby situace nebyla úplně jednoduchá, tak video online nabírá na pozornosti a stojí u něj, že pokud dosáhne pěti milionů zhlédnutí, tak Nick zemře.

Nový trailer vykresluje Clickbait jako napínavou záležitost a zajímavý pohled pod pokličku rodiny, která si začíná uvědomovat, že manžel, táta a bratr možná nebyl tak úplně v pohodě, jak si namlouvali. Nebo oni sami něco tají? Připočtěte k tomu mediální nátlak a dostanete celkem výbušný koktejl. Tak snad minisérie bude tak zábavná, jak ukázky naznačují.

Nick Brewer (Adrian Grenier) je milující otec, manžel a bratr, který jednoho dne nečekaně a záhadně zmizí. Na internetu se objeví video, v němž zmlácený Nick drží ceduli, na které je napsáno: „Zneužívám ženy. Po pěti milionech zhlédnutí zemřu“. Je to výhrůžka? Nebo doznání? Nebo obojí? Když se jej jeho sestra (Zoe Kazan) a manželka (Betty Gabriel) pokoušejí najít a zachránit, odhalují stránku Nickovy osobnosti, o níž neměly tušení, že existuje. Osmidílná limitovaná série je vyprávěná z několika úhlů pohledu a ukazuje, jak doba sociálních sítí přiživuje naše nejnebezpečnější sklony. Také uvidíme, jak se propast mezi našimi skutečnými a virtuálními životy postupně zvětšuje. Seriál připravili Tony Ayres (Nowhere Boys) a Christian White. Netflix sérii uvede 25. srpna.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu