Y: Poslední z mužů – Nejnovější upoutávka je nabitá akcí

Y: Poslední z mužů – Nejnovější upoutávka je nabitá akcí | Fandíme seriálům
FX
Zobrazit další 1 obrázek
V postapokalyptickém světě se rozjíždí zběsilé pátrání po jediném žijícím mužském samci.

Sci-fi série Y: Poslední z mužů se vytasila s dalším trailerem a musí se nechat, že postapokalyptická podívaná vypadá pořád líp a líp. Energická ukázka představuje Diane Lane jako ostrou prezidentku teď už čistě ženských Spojených států. Objevila se zvěst o tom, že muže vraždící virus alespoň jeden pán přežil. A tomu se najednou snaží kdekdo dostat na kobylku. Druhá půlka upoutávky je tak hodně akční a slibuje nenechavé tempo. Rýsuje se nám jedna z nejzajímavějších seriálových novinek letošního podzimu?

V centru dění komiksové předlohy je Yorick Brown, jediný přeživší muž na Zemi. Z neznámého důvodu unikl řádění záhadné pandemie, jež vyhubila veškeré savce s chromozomem Y, kromě něho a jeho opičáka Ampersanda. Důležitými postavami jsou vládní agentka 355 a doktorka Allison Mann, které se společnými silami snaží Yoricka dostat do laboratoře na druhém konci Spojených států, aby odhalily původ nákazy a důvod Yorickova přežití. Prioritou hlavního hrdiny je však nalezení milované snoubenky Beth Deville, jež byla v době propuknutí smrtící nákazy v Austrálii. Dobrodružná pouť se odehrává po celém světě a ukazuje řadu různých verzí a aspektů postapokalyptické společnosti, ve které zbyly pouze ženy.

Hlavní scenáristkou seriálu je Eliza Clark, jež dříve pracovala na seriálech Extant, Animal Kingdom nebo The Killing. Yoricka hraje Ben Schnetzer, jeho matku, kongresmanku, Diane Lane. Agentku 355 ztvárnila Ashley Romans, doktorku Mann Diana Bang. Yorickovu sestru Hero Olivia Thirlby, Beth Olivia Thirlby. Stanice FX začne Y: Posledního z mužů vysílat 13. září. Velkou část seriálů od FX u nás přebírá HBO, tak snad to vyjde i tentokrát.

Podklady a foto: FX

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu