Seriálová rodina kolem American Horror Story se nově zaměří na historickou lásku a sport

Seriálová rodina kolem American Horror Story se nově zaměří na historickou lásku a sport | Fandíme seriálům
FX
Horory a zločiny očividně nestačí, úspěšná antologická značka se dočká další expanze.

Spolupráce televizního všeuměla Ryana Murphyho a kanálu FX po několika velice úspěšných letech a seriálech přináší další ovoce. Televizní stanice oznámila tvorbu dvou zbrusu nových projektů, které ponesou název American Love Story a American Sports Story. Obě série se ponoří do historie, přesněji se tedy zaměří na slavné milostné, respektive sportovní příběhy. Jak je u Murphyho série „amerických příběhů“ zvykem, oba seriály by měly využít antologický formát, ve kterém každá série nabídne jinou zápletku.

Děj první sezóny American Love Story se bude konkrétně točit kolem Johna Kennedyho mladšího, syna zavražděného amerického prezidenta, a jeho manželky Carolyn Bessette. Seriál by se měl zaměřit na manželská léta dvojice, během kterých se pár ocitl pod palbou pozornosti bulvárních médií, a jeho konec při letecké havárii. Můžeme tedy nejspíš očekávat podobnou příběhovou formu, jakou zvolilo oceňované American Crime Story.

American Horror Story: Teaser přiblížil, co nás bude strašit v 10. řadě
 

American Sports Story pravděpodobně zvolí lehce odlišný přístup. Podle dostupných informací by měl seriál vyprávět události kolem prominentních sportovních figur, a to s historickým odstupem a z několika perspektiv. Jako první projekt zpracuje vzestup a pád bývalého hráče a odsouzeného vraha NFL Aarona Hernandeze, jeho život, sebevraždu a celkový dopad událostí na sport a americkou kulturu.

Projekty schovávající se pod střechou American Story v poslední době přibývají jako houby po dešti. Jen na letošní rok byly připraveny rovnou tři. Během prázdnin byl vysílán zbrusu nový spin-off American Horror Stories, ve středu si odbyla premiéru první epizoda desáté sezóny American Horror Story s podtitulem Double Feature a nakonec se po odkladech 7. září objeví první díl třetí řady American Crime Story nesoucí název Impeachment. Fanoušci značky se tedy rozhodně nenudí. Níže můžete zhlédnout poslední trailer k novým epizodám American Horror Story.

Titulní foto je ilustrační, z 10. řady American Horror Story.

Zdroj: FX/Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu