Koruna: První pohled na nové podoby Charlese a Diany

Koruna: První pohled na nové podoby Charlese a Diany | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Nová řada, nové obsazení – a královna Alžběta rozhodně není jediná. Jsou tady první fotky.

Čtvrtá série historické Koruny (The Crown) sklidila v posledních měsících nadšené reakce a řadu ocenění, nyní však již tvůrci pilně pracují na tvorbě další, páté řady. Spolu s progresem v natáčení se pak plynule rozjíždí i propagace, kdy Netflix postupně nabízí další drobky novinek. Nejnověji se streamovací gigant podělil o dvojici nových oficiálních fotek.

Jak je u Koruny zvykem, s každou druhou řadou dochází kvůli časovému posunu příběhu k obměně hlavního hereckého obsazení. A ani pátá sezóna není v tomto případě výjimkou. Už na konci července byla odhalena nová podoba ústřední Alžběty II. s tváří Imeldy Stauton, nyní se dostalo na dvě neméně výrazné figury dění kolem britského trůnu – a to sice na prince Charlese a princeznu Dianu.

Seriál Koruna se nebude věnovat událostem kolem Harryho a Meghan
 

Joshe O’Connora nahradí v roli prince z Walesu Dominic West, britský herec známý díky snímku 300: Bitva u Thermopyl nebo seriálu The Wire. Do Diany se pak namísto Emmy Corrin nově převtělí Elizabeth Debicki, která byla k vidění například v nedávném Tenetu Christophera Nolana. Na to, jak oba herci v rolích vypadají, se můžete podívat v galerii.

Oba nováčci mají od svých předchůdců poměrně vysoko nastavené laťky. Josh O’Connor i Emma Corrin byli za své výkony vysoce vyzdvihováni a rovněž oceneni Zlatými glóby. Jak Dominic West, tak Elizabeth Debicki své herecké schopnosti však již v minulosti ukázali, rozhodně tedy nejsou bez šance.

Dalšího zpodobnění Diany se pak dočkáme ještě před premiérou nadcházející série, a to sice ve snímku Spencer, ve kterém se hlavní role ujala Kristen Stewart. Film v režii Pabla Larraína nově dostal datum vydání, jež bylo stanoveno na 5. 11. Bude tak určitě zajímavé sledovat, jak se budou výkony obou hereček navzájem lišit.

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu