Ty: Teaser láká na 3. řadu psychopatického řádění od Netflixu

Ty: Teaser láká na 3. řadu psychopatického řádění od Netflixu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Vraždící milovník literatury se vrací, aby ještě jednou bájil o tom, jak by lidem ve svém okolí rád zlepšil život.

Seriál Ty (You) proběhl vysíláním v televizi celkem bez povšimnutí. Jakmile se však dostal na Netflix, okamžitě si jej zamilovaly poměrně široké masy diváků. Hlavní hrdina Joe se zpočátku prezentuje jako dokonalý partner, jenž po vzoru klasických románů myslí ctnostně na dobro své milované a na to, jak se pro ni stát lepším člověkem a galantně ji ochránit. Záhy se však ukazuje, že Joe je psychopat, který tohle všechno bere až příliš doslovně.

Po první sérii musel po svém vražedném řádění opustit svůj nalinkovaný život v New Yorku a přesunul se do Los Angeles, jež ztělesňovalo vše, co na lidské civilizaci nenáviděl. Na druhou stranu tam potkal Love, svou vysněnou partnerku, jež mu překvapivě byla v psychopatickém chování daleko blíž, než by si on sám nebo diváci dovedli představit.

Druhá řada skončila v momentě, kdy Joe a Love žijí zdánlivě idylickým životem v domku na předměstí. A právě tady začíná řada třetí, v níž má vypečená dvojice společné miminko. A jak můžeme vidět v prvním teaseru, jenž Netlifx zveřejnil, náš oblíbený antihrdina přesune svou fixaci z žen právě na potomka. Bude to právě nemluvně, pro něž Joe udělá první a poslední a dokonce přísahá, že by se pro něj dokázal změnit…

Bližší podrobnosti o zápletce třetí řady zatím nemáme. Jisté je, že se Penn Badgley a Victoria Pedretti vracejí v hlavních rolích a nově je doplní Scott Speedman a Tati Gabrielle. Třetí řada bude divákům k dispozici od 19. října a dole pod teaserem najdete v galerii první fotky.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu