Sexuální výchova: Trailer 3. řady Netflix seriálu slibuje další velkou zábavu

Sexuální výchova: Trailer 3. řady Netflix seriálu slibuje další velkou zábavu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Na střední škole probíhá velká sexuální revoluce, již se snaží rázně zarazit nová paní ředitelka. Neobejde se to bez spousty humoru i starých i nových lásek.

Připravte fanfáry. Už to nebude dlouho trvat a zjistíme, jak to dál bylo s Otisem a Maeve. Vrací se oblíbený seriál Netflixu Sex Education (Sexuální výchova), jenž šikovně míchá trable lásky, sexu a dospívání s pořádnou porcí nadhledu a nadsázky. Základem jsou postavy, s nimiž se lze ztotožnit a není těžké jim fandit. Nikdo není nějaká černobílá karikatura padoucha nebo hrdiny. Všichni mají svá slabá a silná místa, která nám postupně lidsky poodhalují.

Nově zveřejněný trailer třetí řady naznačuje, že tentokrát už bude seriál úplně utržený ze řetězu a při sledování některých scén si nebudete jistí, zda se show totálně vykašlala na konvenční dramatické vyprávění, anebo na nás čeká jen hodně snových sekvencí. K tomu vidíme, že se celá střední škola vehementně rozsouložila a nová paní ředitelka (Jemima Kirk) se tomu snaží učinit přítrž. A Otis má geniálně odporný knírek!

V novém školním roce si Otis užívá nezávazného sexu, z Erica a Adama je oficiálně pár a Jean čeká dítě. Nová ředitelka Hope se pokusí škole vrátit její bývalou prestiž, Aimee objeví feminismus, Jackson se zamiluje a ve vzduchu stále visí ztracená hlasová zpráva. Máme se připravit na zvířata se závazky, mimozemšťany, cupcaky ve tvaru vulvy a daleko větší množství paní Groffové. V ústředních rolích se vracejí Asa Butterfield, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee Lou Wood a Gillian Anderson. Hlavní scenáristkou je stále Laurie Nunn a hlavním režisérem opět Ben Taylor. Netflix třetí řadu uvede 17. 9.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu