Yellowjackets: V drsném thrilleru skupina dívek ztroskotá v divočině

Yellowjackets: V drsném thrilleru skupina dívek ztroskotá v divočině | Fandíme seriálům
Showtime
Zobrazit dalších 10 obrázků
Po havárii letadla se stalo něco strašlivého a hrdinky to pronásleduje i po 25 letech. Pusťte si trailer nového seriálu.

Pokud máte rádi příběhy o přežití, o haváriích, ale také o vzniku primitivních společností ala Pán much, pak by vám mohl sednou chystaný seriál Yellowjackets. V tom budeme sledovat členky ženského fotbalového týmu, které zažily silné trauma. V mládí jejich letadlo havarovalo v kanadské divočině, kde byly mladé ženy ponechány napospas osudu. Už to samo o sobě by byla drsná zkušenost. Mezi přeživšími se však cosi stalo a 25 let poté to hrdinky začíná pronásledovat.

Trailery působí napínavě, první zámořské recenze jsou spokojeně. Ústřední tajemství prý dostatečně táhne vyprávění, dějová linka v minulosti i v současnosti by měly být rovnoměrně zajímavé a herecké obsazení je silné. Ze známějších jmen se můžeme těšit na herečky jako jsou Melanie Lynskey (Castle Rock), Jasmin Savoy Brown (Pozůstalí), Christina Ricci (Addamsova rodina) či Juliette Lewis (Městečko Pines).

Seriál připravily scenáristky Ashley Lyle a Bart Nickerson (Narcos, The Originals). Seriál bude od 14. listopadu vysílat americká stanice Showtime. Pokud jej do té doby nepřevezme nějaký lokální distributor, tak se jej nepozději dočkáme snad příští rok, kdy by u nás nabídka Showtime měla začít být dostupná prostřednictvím nové streamovací platformy SkyShowtime. Tady je oficiální synopse:

Z části epos o přežití, z části psychologický horor, z části drama o dospívání. Yellowjackets je příběh o týmu nesmírně talentovaných středoškolských fotbalistech, které v hluboké severské divočině přežijí pád letadla. Série sleduje postupný rozklad komplikovaného, ale úspěšného týmu, který se rozpadá v několik divokých klanů. Souběžně seriál sleduje období 25 let poté a to, jak se ženy pokusily dát znovu dohromady své životy. To, co začalo v divočině, rozhodně ještě neskončilo.

Podklady a foto: Showtime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu