Seriál Green Lantern z dílny HBO našel představitele Sinestra

Seriál Green Lantern z dílny HBO našel představitele Sinestra | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Známého britského herce si vyhlédli tvůrci do role ikonického DC záporáka.

Jedním z několika připravovaných komiksových seriálů z produkce HBO bude taky Green Lantern. Tato společnost vesmírných strážců s mocnými prsteny byla nejdříve plánována léta jako film, než se po několika změnách plánů oznámilo, že se látka zpracuje jako seriál. Děj by měl sledovat tři časová období, a představit nám méně známé členy bezpečnostní vesmírné stráže Green Lantern Corps. Obsazení aktuálně tvoří Jeremy Irvine a Finn Wittrock, k nimž by v brzké době mělo přibýt další známější jméno.

Tím by měl být Tobias Menzies, anglický divadelní, televizní i filmový herec, který se objevil např. ve Hře o Trůny či Koruně, za kterou získal nominaci na Zlatý glóbus. Menzies by v seriálu měl ztvárnit hlavního záporáka Sinestra, jenž bude hrát jednu z klíčových rolí. Díky svým četným hereckým zkušenostem se zdá být herec dobrou volbou, a i když zatím není nic podepsané, oficiální oznámení by na sebe nemělo dlouho čekat. Pro připomenutí, Sinestro byl jeden čas největší z Green Lanternů a vychoval mnoho nových kadetů, včetně toho nejznámějšího, Hala Jordana. Byl však za své temné záměry vyhnán do antihmotového vesmíru, kde si nechal vykovat svůj žlutý prsten, založil Sinestro Corp. a bojoval proti organizaci Lanternů po celém vesmíru.

Kdy bychom se seriálu mohli dočkat zatím není jasné. Na oficiální datum se stále čeká, nicméně s rostoucím obsazením je náš odhad první polovina roku 2023.

Seriál by měl sledovat tři časová období a několik méně známých nositelů titulu Green Lantern. V roce 1941 se ukáže Alan Scott (Jeremy Irvine), agent FBI skrývající svoji homosexualitu. V roce 1984 potkáme nafoukaného ranaře Guye Gardnera (Finn Wittrock) a poloviční mimozemšťanku Bree Jartu. V současnosti se objeví nováčci v GLC. Simon Baz a Jessica Cruz. Jako výkonný producent na seriálu pracuje Geoff Johns, scénář píší Marc Guggenheim a Seth Grahame-Smith.

Foto je ilustrační - Green Lantern z roku 2011

Zdroj: The Iluminerdi

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu