Neskutečná Anna: Když vám svět nechce dát co chcete, vezměte si to

Neskutečná Anna: Když vám svět nechce dát co chcete, vezměte si to | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Netflix představuje v traileru blížící se nový seriál o prvotřídní luxusní podvodnici.

Nový seriál Neskutečná Anna (Inventing Anna) dorazí už v pátek 11. února na Netflix. Streamovací služba nám nabídla první ukázku už loni v listopadu, po Novém roce jsme však dostali ještě jednu. Ta nám slibuje, že můžeme těšit na docela provokativní seriál s rozporuplnou antihrdinkou. Je to takový ten typ zločinné „podnikatelky“, jejíž chování na jednu stranu chcete odsoudit, ale zároveň ji za její vychytralost svým způsobe nejde než obdivovat. A protože jí čeká spousta překážek, zřejmě se jí bude v pozici jedné z protagonistek fandit celkem dobře.

 

Komplikovat by to mohlo její namyšlené vystupování. Na druhou strnu ale zase když si vezmete, jaký typ lidí Anna okrádá, tak ty asi dokáže litovat málokdo. Seriál tak má potenciál přinést vypravěčsky stylovou studii sobecké cílevědomosti, jež jde přes mrtvoly, popřípadě souběžně pohled na společenský systém, který je tak vychýlený, že hraní proti pravidlům je potenciálně jediná cesta vpřed. Julia Garner podává v titulární roli zase úplně jiný výkon než v Ozarku nebo v Asistentce, takže se snad můžeme těšit na opravdu zajímavou podívanou.

Seriál pro Netflix produkuje Shonda Rhimes. V devíti epizodách nabídne příběh Vivian (Anna Chlumsky), novinářky, která se zaměří na případ Anny Delvey (Julia Garner). Anna se prezentuje jako německá dědička, vetřela se do newyorské vyšší společnosti a dokáže smetánku úspěšně vysávat. Mezi oběma ženami vznikne vztah, který je směsicí lásky a nenávisti. Anna očekává soudní verdikt a Vivian závodí s časem, aby objevila pravdu o tom, kdo vlastně podvodnice doopravdy je. Dále hrají Laverne Cox, Alexis Floyd nebo Katie Lowes. Seriál vychází ze skutečných událostí. Netflix novinku uvede 11. února.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu