Bude líp: Nejpohodovější seriál HBO ukázal trailer 5. řady

Bude líp: Nejpohodovější seriál HBO ukázal trailer 5. řady | Fandíme seriálům
FX
Zobrazit další 3 obrázky
Pamela Adlon se vrací, aby byl syrová, upřímná, duševně obnažená a správně suše vtipná.

Seriál Bude líp (Better Things) je prakticky kompletně dítětem Pamely Adlon. Dramedie o hollywoodské herečce, jež sama vychovává tři dcery, poměrně výrazně vychází z jejích osobních zkušeností. Na začátku seriál přivedla k životu společně s Louisem C.K. Od pozdějších sérií už psala scénáře sama (často pro většinu epizod) a postupně se také víc a víc věnovala režii. Bude líp často pouze sleduje plynoucí situace uvnitř rodiny. Osobní i profesní strasti i slasti jsou předkládány s odzbrojující upřímností, a i když se občas může na první pohled zdát, že chybí pointy, seriál se rozhodně nikdy nevleče, má co říct, nepůsobí ani pseudoumělecky, ani nekoncepčně. Naopak, epizody jsou skvěle rozvržené a občas příjemně překvapí svým neotřelým a neočekávaným pojetím.

 

Adlon postupně natočila čtyři série a 5. seriál uzavře. Závěrečná řada začíná 28. února na americké stanici FX. U nás všechny dosavadní epizody převzalo HBO, tak snad se opět dočkáme. V páté řadě rodinná sága pokračuje. Dcery dospívají, ústřední hrdinka Sam pořád nemá mezi prací a rodinou čas na sebe a její matka v pokročilém věku pomalu chřadne na těle i na duchu. Každá z žen zraje a mění se svým vlastním unikátním způsobem, všechny pokračují do další fáze života, mění se, přehodnocují, učí se z minulosti a znovu a znovu si hledají novou cestu.

Krom Pamely Adlon se v hlavních rolích vracejí, Mikey Madison, Hannah Alligood, Olivia Edward a Celia Imrie. Mezi hosty letos figurují kupříkladu Danny Trejo, Lena Waithe, Usman Ally či Michael Richardson. Opět se máme připravit na syrovou a upřímnou hořkosladkou podívanou.

Podklady a foto: FX

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu