The Thing About Pam: Renée Zellweger se představuje jako vražedkyně

The Thing About Pam: Renée Zellweger se představuje jako vražedkyně | Fandíme seriálům
Skip Bolen/NBC
Zobrazit další 4 obrázky
Skutečnou vražedkyni Pam Hupp si v krimi seriálu zahrála Renée Zellweger. Pusťte si trailer.

Už za pár dní vydá stanice NBC svůj nový kriminální seriál The Thing About Pam, v němž si dvojnásobná držitelka Oscara Renée Zellweger (Návrat do Cold Mountain, Judy, Deník Bridget Jonesové) zahraje nechvalně proslulou vražedkyni. Série vychází z populárního stejnojmenného podcastu Keitha Morrisona zaměřující se na případ ženy jménem Pam Hupp a její zvrácenou mašinerii kolem vraždy zaměstnankyně pojišťovny Betsy Farie. Premiéru si seriál odbude již 8. března na NBC. Můžeme doufat, že sérii u nás nabídne chystaná služba SkyShowtime, jež by měla spustit provoz v letošním roce.

Ozark: Upoutávka odhaluje, kdy uvidíme závěrečné epizody
 

Pam Hupp si od roku 2016 odpykává doživotní trest odnětí svobody za vraždu Louise Gumpenbergera, kterého podle vlastní obhajoby střelila ve svém domě do hlavy v sebeobraně. Celá kriminální zápletka ale začala už v roce 2011, kdy byla ubodána zaměstnankyně pojišťovací společnosti State Farm Betsy Faria. Hupp hrála významnou roli v obvinění Betsyina manžela Russe z vraždy vlastní ženy, vyšetřování ale nakonec vedlo k usvědčení Huppové. Celý případ se později stal exponovaným v médiích, bylo mu věnováno několik epizod pořadu Dateline NBC a vznikl již zmíněný podcast pokládající základy pro hraný seriál.

Vedle Renée Zellweger, která ztvárňuje titulní vražedkyni, se představí Josh Duhamel (Transformers, Já, Simon), Judy Greer (Archer, Halloween zabíjí), Katy Mixon (Mike a Molly, Americká manželka) a Glenn Fleshler (Miliardy, Joker). Na produkci se podílí především Jason Blum se svou společností Blumhouse Television společně s NBC News Studios a Big Picture. Showrunnerkou je Jenny Klein, která se jakožto scenáristka již podílela na seriálech Jessica Jones, Cloak & Dagger nebo Zaklínač. Hudbu k projektu složila skladatelská dvojice Sonya Belousova, Giona Ostinelli, která vešla ve známost hudbou k seriálu Zaklínač pro Netflix.

Hlavní hvězda seriálu, Renée Zellweger je držitelkou dvou cen americké filmové akademie za hlavní roli ve filmu Judy a za vedlejší roli ve filmu Návrat do Cold Mountain. Proslavila se především svými rolemi v muzikálu Chicago a romantickém dramatu Celý širý svět, největší popularitu ale zaznamenala trilogie Bridget Jones. Televizním rolím se spíše vyhýbá, jejím doposud největším seriálovým projektem byl thriller CO/KDYBY z roku 2019.

V galerii naleznete oficiální fotky, které NBC vydalo ku příležitosti ohlášení seriálu, níže si můžete pustit teaser a také oficiální trailer.

Zdroj: Deadline

Foto: Skip Bolen/NBC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu