Živí mrtví: Chystá se nová série s Maggie a Neganem

Živí mrtví: Chystá se nová série s Maggie a Neganem | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit další 1 obrázek
Jsou tu první fotky ze zákulisí dobrodružné novinky od Netflixu. Snímek nabral posilu.

Společnost AMC už v letošním roce zakončí seriál Živí mrtví společně s jeho jedenáctou (výrazně prodlouženou) řadou. To ale neznamená, že by skončila značka jako taková. Konec sesterského seriálu Živí mrtví: Počátek konce zatím oznámený nebyl. Už teď je v přípravě povídková série Tales of the Walking Dead, do budoucna se počítá s celovečerními filmy o Rickově osudu a vlastní sérii mají dostat Daryl a Carol. Nebudou sami.

AMC oznamuje, že vznikne další spin-off. Ten se bude jmenovat Isle of the Dead (Ostrov mrtvých) a hlavními postavami budou kontroverzní Negan a neohrožená Maggie, jedna z hrdinek, jež je v seriálu téměř od samého začátku. Isle of the Dead dvojici zavede na postapokalyptický Manhattan. Ten byl už před delší dobou odříznutý od pevniny, město se rozpadá, je plné nemrtvých a obyvatel, kteří z New Yorku udělali vlastní svět plný anarchie, nebezpečí, krásy a děsu. Producent Scott Gimple k nové sérii dodal, že nám představí „krásný, špinavý blázinec pro nemrtvé plný chaosu“.

V hlavních rolích se vracejí Jeffrey Dean Morgan a Lauren Cohan. Lauren je u seriálu od jeho 2. řady, rychle se stala jednou z hlavních postav a v Živých mrtvých pravidelně vystupovala až do 8. řady. Následně se s produkcí nedomluvila na podmínkách dalšího kontraktu, a tak se objevila pouze v několika epizodách 9. řady a na delší dobu se odmlčela. Její postava Maggie se vrátila ve finále 10. řady a od té doby opět patří mezi ústřední protagonisty. Jeffrey do série jako padouch Negan vstoupil v 6. sérii. Od té doby je oblíbenou, komplikovanou a kontroverzní seriálovou stálicí. Do seriálu se uvedl tak, že brutálně zavraždil Glenna, Maggiina manžela. Už v tuhle chvíli spolu obě postavy vytvořily nečekané spojenectví, ale jestli do budoucna mají společně táhnout seriálový spin-off, tak budou mít tvůrci co dělat, aby dlouhodobé soužití obou postav nepůsobilo nepřirozeně.

Prozatím se chystá šest epizod. Ty jako hlavní autor zpracuje Eli Jorné, jenž na živých mrtvých pracuje jako scenárista a producent od roku 2019. Krom Jorného a Gimpla, který je šéfem celého světa Živých mrtvých, budou producenty seriálu také přímo Cohan a Morgan. S uvedením spin-offu se počítá na příští rok.

Dole v galerii je první plakát.

Foto: AMC

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu